glass-building.jpg

Mastermate verzamelt relevante informatiebronnen voor u op YouTube en/of Vimeo. Ook maken wij zelf video's over onderwerpen, die voor u handig kunnen zijn.
.

Film-YouTube Neem een gratis abonnement op ons kanaal en u hoeft niet verder te zoeken naar interessante informatie over nieuws van onze leveranciers, over nieuwe werkmethodes en nieuwe ontwikkelingen. Klik hier om direct het Mastermate-YouTubekanaal te bezoeken.

.
Film over Mastermate

Mastermate is een landelijk werkende technische groothandel met 35 vestigingen door heel Nederland voor bouw- en bouwgerelateerde bedrijven. Kiest u voor Mastermate, dan kiest u voor kwaliteit en persoonlijk vakmanschap. Ontdek ons brede assortiment in ijzerwaren, gereedschappen en hang- en sluitwerk. Benut ook de vakkennis en praktijkervaring van onze specialisten.Vraag om maatwerkadvies en ontwikkel samen met ons oplossingen die werken. Maak eens kennis met de voordelen van onze praktijkoplossingen. Wees welkom in één van onze vestigingen of bel ons voor een persoonlijke kennismaking met 0900 - 0509. Wilt u meer weten over Mastermate, klik dan hier of stuur een mail naar info@mastermate.nl.

Bekijk de film over Mastermate:

.

Film over Building Control

Wij willen leven en werken in een veilige omgeving. En als het even kan ook nog comfortabel. Hoe regelen we de toegang tot ons gebouw. Hoe beschermen we onze eigendommen, medewerkers en bewoners? En hoe doen we dat op een dusdanige manier dat we bij een calamiteit ook nog gemakkelijk uit het gebouw kunnen komen. Vanuit Building Control houdt Mastermate zich al tientallen jaren bezig met deze vragen. Vraag daarom de Mastermate Building Control specialisten naar slimme oplossingen, die werken in de praktijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Building Control voor uw projecten, klik dan hier of stuur een mail naar buildingcontrol@mastermate.nl.

Bekijk de film over Building Control:

.

Film over DeurenService

In de bouw is het traject van inmeten, calculeren, leveren en afhangen van deuren inclusief hang- en sluitwerk vaak lastig te beheersen. Daarom kunt u dit totale traject uitbesteden aan Mastermate. Vraag daarom de Mastermate-specialisten naar praktische oplossingen, die werken. Wilt u meer weten over de voordelen van de DeurenService voor uw projecten, klik dan hier of stuur een mail naar info@mastermate.nl.

Bekijk de film over DeurenService:

.

Film over Stofvrij werken
Stof is slecht voor de gezondheid. Als je bijvoorbeeld kwartsstof of hardhoutstof inademt kan dit de longblaasjes bereiken en stoflongen, COPD of zelfs longkanker veroorzaken. Stofvrij werken is noodzaak. Stofvrij werken is gezond werken. Vraag daarom de Mastermate Stofvrij werken specialisten naar de mogelijkheden om in de praktijk stofvrij te kunnen werken. Wilt u meer weten over de gezondheidsvoordelen van Stofvrij werken en wat Mastermate daarin voor u kan betekenen, klik dan hier of stuur een mail naar stofvrijwerken@mastermate.nl.

Mastermate heeft ook een zeer uitgebreide en volledige instructiefilm gemaakt, die onze Stofvrijwerk specialisten graag aan u laten zien op een toolbox of vakavond. Wilt u een toolbox organiseren over het thema Stofvrij werken, stuur dan een mail naar stofvrijwerken@mastermate.nl.

Bekijk de film over Stofvrij werken:

.

.

Film over MagazijnService

Door gebruik te maken van onze MagazijnService zorgen wij voor een optimale beheersing van uw voorraad. Wij bespreken uw voorraad wensen. U bepaalt of u de hele voorraad beheersing aan ons uitbesteed of gedeeltelijk. Waar u ook voor kiest u bespaart flink tijd, dus geld, door gebruik te maken van de mogelijkheden van onze MagazijnService. Vraag daarom de Mastermate specialisten naar de MagazijnService. Wilt u meer weten over het gemak en de voordelen van de MagazijnService en de rol van Mastermate daarin, klik dan hier of stuur een mail naar info@mastermate.nl.

Bekijk de film over MagazijnService:

.

Film over Persoonlijke Veiligheid & Bedrijfskleding
Veilig werken is belangrijk. Werken uw medewerkers veilig en volgens de gangbare normen en eisen? De Mastermate Veiligheidscheck helpt u het antwoord op deze vraag te bepalen. De risico-inventarisatie en –evaluatie van uw bedrijf of project is daarbij ons uitgangspunt. Onze specialisten kijken wat de beste oplossing is en geven ook graag advies over de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding. Om alle veiligheidsproducten te bekijken en eventueel met groepen bedrijfskleding te passen, heeft Mastermate Veiligheidshops ingericht. U kunt een bezoek aan de shop combineren met een toolboxmeeting waarin u uitleg krijgt over het juiste gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Vraag ook de Mastermate-specialisten naar de Veiligsheidscheck. Wilt u meer weten over de PBM-mogelijkheden en de huidige regelgeving, klik dan hier of mail naar info@mastermate.nl.

Bekijk de film over Persoonlijke Veiligheid & Bedrijfskleding:

.

Film over RuwbouwService en luchtdicht bouwen
 
De ruwbouw is het geraamte van een bouwwerk. Van vitaal belang voor de levensduur en het probleemloos gebruik van het gebouw. Onze specialisten werken projectmatig ankerplannen uit. Vaak in combinatie met luchtdichting. Op deze manier worden materialen optimaal op elkaar afgestemd. Dit zorgt voor de hoogste kwaliteit tegen verantwoorde kosten. Wij passen de laatste technieken en producten toe om te voldoen aan de regels uit het Bouwbesluit en het behalen van de EPC-norm. We staan bekend om ons gedegen advies en onze kwaliteitsproducten maar ook om onze logistieke prestaties. Vraag de Mastermate ruwbouwspecialisten om meer informatie. Of vraag om een praktische uitleg op de bouwplaats voor het luchtdicht afwerken van bijvoorbeeld kozijnen. Wilt u meer weten over luchtdicht bouwen en de voordelen voor uw projecten en de eindgebruikers van het object, klik dan hier of stuur een mail naar ruwbouwservice@mastermate.nl.

Bekijk de film over RuwbouwService en luchtdicht bouwen:

.

Film over Service & Onderhoud voor woningcorporaties
Met het Service- en Onderhoudsconcept voor onderhoudsbedrijven van woningen zorgt Mastermate voor een optimale beheersing van de voorraden van de vakmannen; zonder dat u daar zelf als woningcorporatie of onderhoudsbedrijf voorraad voor nodig heeft! Efficiënt werken is belangrijk voor alle woningcorporaties. Met outsourcing van het magazijnproces voor de Service - en onderhoudsactiviteiten kan al een grote efficiencyslag worden gemaakt. Voordelen van ons concept zijn een betere solvabiliteit, minder magazijnruimte, geen incourante voorraden en altijd de juiste voorraad op het juiste moment. Uw vakmensen grijpen nooit meer mis en kunnen altijd door met hun werk. Wij gaan bovendien hiermee de uitdaging aan om de service- en mutatiedoorlooptijd te verkleinen! Wilt u meer weten over het S&O-concept van Mastermate en de voordelen voor uw organisatie, klik dan hier of stuur een mail naar info@mastermate.nl.

Bekijk de film over onze Service aan woningcorporaties:


.

Stel al uw vragen over onze films of heeft u wensen met betrekking tot:

  • een nieuw te maken Mastermate-film
  • interessante video die wij nog niet aan ons kanaal hebben toegevoegd.

Stuur dan een mail naar redactie@mastermate.nl.