glass-building.jpg

Mastermate heeft verschillende MasterSpecials, voor speciale acties en gedetailleerde informatie. Benieuwd naar de laatste uitgave?

MasterSpecial Zomertoppers 2017

Ben jij al klaar voor de zomer? Kijk voor de zekerheid naar de acties uit de MasterSpecial Zomertoppers. In deze MasterSpecial vind je onder andere T-shirts, broeken, werkschoenen, gehoorbescherming en handschoenen. Werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen die bij zomerse temperaturen goed zitten. Zodat jij in de zomermaanden aan de slag kunt. 

Lees nu de MasterSpecial Zomertoppers

MasterSpecialZomertopper MeiJuniJuli2017 1MasterSpecialZomertopper MeiJuniJuli2017 2

 

MasterSpecial Gereedschappen Najaar 2016
Op 1 november 2016 ging de nieuwste MasterSpecial in. Deze MasterSpecial was een nieuwe variant en is geheel gevuld met gereedschappen. Naast de acties vond u in de Special ook informatieve artikelen.

Pagina 2 - KIA
Wist u dat u geld kunt besparen met de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)? Dit is een aftrekpost die geldt voor de investering in bedrijfsmiddelen. Zowel de bedrijfsmiddelen waarin wordt geïnvesteerd, als de hoogte van de investering moeten aan een aantal eisen voldoen om de KIA te kunnen toepassen.

Pagina 10 - Onbezorgd baas zijn over eigen (boor)machine
Nordwin Simonis, vertegenwoordiger bij Mastermate Divema, vertelt in het interview hoe hij klanten adviseert over onderhoud en beheer bij de aanschaf van machines. Nordwin schetst twee mogelijkheden: service via Mastermate of service via de merkleverancier. Een mooi voorbeeld van een manier waarop Mastermate maatwerk kan bieden voor onderhoud en beheer.

Lees nu de MasterSpecial Gereedschappen

MasterSpecial Gereedschappen 2016 voorkant LR

 

Kopen in webshop
In onze webshop kunt u dit artikel ook kopen. Log hier in in onze webshop.

Meer weten over het actie-artikel
Heeft u vragen over het artikel? Vul dan hier uw vraag in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen met 0900 - 0509.

Contact