glass-building.jpg

Ewald Zwager (r) en Regilio (r)

Regilio (l) en Ewald Zwager (r) van Mastermate in Beverwijk
© Ministerie van SZW.

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) presenteerde in mei 2017 de digitale calculator voor werkgevers die arbeidsbeperkte werknemers of mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt in dienst willen nemen. Bij de lancering van die calculator werd Mastermate Beverwijk op Facebook en LinkedIn als voorbeeld genoemd.

Deze teksten verschenen op 15 mei 2017 op de LinkedInpagina en de Facebookpagina van het ministerie van SZW

Regilio (l) werkt sinds twee jaar bij Mastermate Beverwijk, een technische groothandel voor de bouw. Zo goed als het kan doet hij, ondanks zijn lichamelijke beperking, magazijnwerk. “Als ik aankom haal ik eerst thee voor mijn collega’s. Daarna ga ik aan het werk. Ik doe de zendingen naar de klanten, bel leveranciers na en pak dingen op waar andere collega’s niet aan toekomen. Vaak steek ik mijn hand op en zeg ik: ‘ik doe het!’ ”.

Op LinkedIn zegt Ewald Zwager (r) hierover: “Op enig moment wilden we gaan werken met mensen met een arbeidsbeperking. Onze magazijnchef heeft een zoon met beperking, dus hij was supergemotiveerd om mensen met een beperking een kans te geven. We zijn gewoon begonnen en bekijken wat deze mensen wel en niet kunnen. Nu hebben we drie mensen met een beperking in dienst, onder wie Regilio hier. Een kanjer!”


Bekijk ook

 

 

 

 

VESTIGINGEN

mastermate-vestigingen-landkaart