buildingcontrol-grijs.jpg
Paxton specialiseert zich in toegangscontroleoplossingen. Het Paxton-ontwikkelingsteam focust zich op het ontwikkelen van systemen voor specifieke doeleinden. Het invoeren van een toegangscontrolesysteem kan aanvoelen als een grote verandering in de bedrijfsgewoonten. Het toegangscontrolesysteem moet een extra veiligheidsvoordeel bieden zonder dat het een tijdrovend beheer vereist. 

Paxton-systemen zijn intuïtief en eenvoudig in gebruik. De verhoogde veiligheid biedt voordelen voor iedereen, niet alleen voor enkelen en zeker geen kopzorgen voor degene die het systeem moeten beheren. 

Praktijk
Grote bossen met sleutels vormen geen uitzondering voor de toegang van gebouwen, maar stel u eens voor hoeveel sloten er vervangen zouden moeten worden als u de sleutelbos verliest. De kosten hiervan kunnen zeer hoog oplopen. Met een toegangscontrolesysteem ontvangt elk personeelslid of bezoeker een speciale elektronische sleutel om toegang te krijgen bij elke deur, poort of slagboom. Ze hoeven alleen hun sleutel bij de lezer te houden en de toegang wordt verleend of geweigerd, afhankelijk van wat hen is toegewezen. Bij verlies van de sleutel hoeven er geen sloten te worden vervangen. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat uw gebouw is beveiligd en dat is iets wat niet haalbaar is met een gewoon slot- en sleutelsysteem.


Trainingen
Wilt u al installateur uw kennis up-to-date houden, bekijk dan het trainingsprogramma van bijvoorbeeld Paxton. Paxton heeft o.a. een Lite training met veel technische hands-on activiteiten, zoals bijvoorbeeld het installeren en programmeren van een Net2 PaxLock. 


Nieuws
14 februari 2014 - Paxton heeft zijn nieuwe catalogus gereed. Deze is op de website van Paxton direct te downloaden. Deze catalogus is voorzien van Layar voor een extra digitale dimensie. 


Lees verder >> op de website van Paxton 
paxton