buildingcontrol-grijs.jpg

Haagse hogeschool bouwt 'meest duurzame school'.

Voor de dienst stadsbeheer van de gemeente Den Haag, welke zich bezig houdt met de riolering en het waterbeheer, was de mogelijkheid om de sleutels van het huidige sluitplan bij te kunnen laten maken zonder certificaat reden om zich eens breder te oriënteren op de mogelijkheden van vandaag de dag.

Multifunctioneel centrum Het Kristal is een bijzonder gebouw in de nieuwe wijk Zuidbroek te Apeldoorn. Het kristal heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 27.500 vierkante meter, bestaande uit vier woontorens, vier vleugels en een centraal hart.

Kaba on-line voor kassenbouwer. Zwirs-Knijnenburg BV is gespecialiseerd in kassenbouw (zowel gebruikt als nieuw), kassensloop en grond-en sloopwerken.

Uniek. Het is voor het eerst in de Haagse geschiedenis, en in het bijzonder binnen het stadsdeel Den Haag Zuidwest, dat een voormalig bejaardenhuis werd verbouwd tot een woon- en werkgebouw voor met name jong volwassenen.

Hotel Hoge Duin is een bijzonder hotel, gebouwd op de hoogste duin van Wijk aan Zee. Het hotel is rondom en op een bunker gebouwd. De ligging is aan zee met een eigen strand in/opgang.