buildingcontrol-grijs.jpg
Theaters, bioscopen, evenementenhallen en poppodia zijn vaak multifunctionele gebouwen, waar massa's mensen in geval van nood snel de uitgang moeten kunnen bereiken.

Voor ontspanning gaan we naar theaters, bioscopen, evenementenhallen en poppodia. Vaak zijn het multifunctionele gebouwen. Evenementen brengen grote groepen mensen bij elkaar en vergen veel van de verantwoordelijke organisatie.

 

Veiligheid
De veiligheid van deze accommodaties vraagt veel aandacht. Bijvoorbeeld: controle en bewaking van het gebouw, verschillende ingangen en openingstijden, ingewikkeld sleutelbeheer, tijdelijke toegang, verschillend gebruik van ruimtes, afsluiten van fietsenstallingen, horeca, opslag van waardevol materiaal en de verantwoordelijkheid voor brandvertragende scheidingen en veilige vluchtwegen. Elektromechanische oplossingen bieden volop mogelijkheden om de balans tussen veiligheid, beveiliging en comfort te waarborgen. De specialisten van Mastermate begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes.


Onderhoud preventief en correctief
Niet alleen de eenmalige aankoop maar ook het onderhoud en de controle van de geïnstalleerde producten zijn van cruciaal belang. Wij installeren de technische producten en daarna kunt u het preventieve jaarlijkse onderhoud én correctief onderhoud op basis van een onderhoudscontract volledig aan Mastermate over laten.Praktisch advies
Kom langs in een van onze Building Control Experience Centers. Bespreek met onze specialisten de dagelijkse processen in uw organisatie. Simuleer de processen in ons center. Bekijk en ervaar samen met onze Building Control specialisten alle mogelijkheden om maximale veiligheid aan uw bezoekers te bieden. Meer over Building Control.Bekijk hieronder welke Mastermate-services door andere culturele organisaties worden gebruikt:

ijzerwaren-button gereedschap-button hang-en-sluitwerk-button deurenservice-wazig magazijnservice-wazig
BC-button CorporatieService-wazig RuwbouwService-wazig MontageService-button ContainerService-wazig
SlijpService-wazig Beslagshop-button PBMshop-button BCEC-button Mastermail-button
e-nieuwsbrief-button scherpeacties-button debestecondities-button 34-vestigingen-button 0900-no-button
0800-no-button dataverkeer-button medewerkers-button logistiek-wazig eigenwebsite-button
eigenwebshop-button stofvrij-wazig PBM-kennis-button ankerwerk-kennis-wazig pkvw-kennis-button
luchtdicht-kennis-wazig opplussen-kennis vca-kennis-button PBM-toolbox-button vakavond-kennis