glass-building.jpg

Mag ik binnenkomen? ‘Heeft u de sleutel van kamer A234?’ ‘Kan uw beheerder naar het pand komen om de deur te openen? ‘Ik heb hier een alarmmelding, maar ik kan niet naar binnen!’ Herkent u dit? 

Heeft uw organisatie ook regelmatig te maken met toegangs­problemen in diverse woningen, afdelingen en gebouwen? Sleutelprotocollen kunnen een dagelijkse bron van ergernis vormen. Ze vragen vaak om een snelle reactie, terwijl u uw tijd wel beter kunt gebruiken. Maak daarom vandaag nog een begin met praktisch, gecontroleerd sleutelbeheer dat past bij uw situatie.Gewoon deur open en dicht, alleen als het mag.

Sleutelgedrag voor gevorderden
De Mastermate-adviseur wisselt graag van gedachten met u over veilig werken, comfort en beveiliging rondom de toegankelijkheid van panden en woningen.

Gesprekspunten zijn altijd geconcentreerd rondom de praktijk van:

  • beheer (sleutels in omloop, lijsten van klanten/ medewerkers/externe leveranciers, mutaties, protocollen, sluitplannen, dagelijkse regie, organisatiegroei)
  • logistiek (op het gewenste moment een persoon toegang geven tot de juiste ruimtes en controle uitvoeren op het verlaten van deze ruimte)
  • veiligheid (kwetsbaarheid cliënten, maximale toegangscontrole, stilalarm)
  • privacy (richtlijnen, vertrouwen)
  • eindgebruiker (relatie tussen u, uw cliënt/mede­werkers/externe partijen, gebruikerswensen)
  • financiering (eigenaar/gebruiker en overheid).

Bespreek uw wensen met ons, uw informatie is in veilige handen.

Veranderende omgeving
Wie vaak te maken heeft met wisselende groepen medewerkers, patiënten en cliënten in extramurale als intramurale zorg en de toegangsautorisatie snel online wil aanpassen, maakt met een elektronische cilinder in deuren een goede keuze. De DOM Protector® kan op afstand door een centrale organisatie (zoals het hoofdkantoor van een Woningbouwcorporatie) worden beheerd en is zo gemakkelijk actueel te houden. Personen die geen toegang hebben, zien dat direct via een LED-signalering. Erg duidelijk!

Eenvoudig en overzichtelijk
Heeft u veel verschillende sleutelgebruikers en een beperkt budget, dan kan een slimme sleutelkast u in één oogopslag laten zien wie een bepaalde sleutel in gebruik heeft. De eenvoudigste oplossing is een mechanisch werkende uitgiftekast. In combinatie met elektronica kunt u ook de uitgiftehistorie bijhouden, tijdzones invoeren of uitgifte mogelijk maken met al aanwezige badges en/of PIN codes - in het laatste geval met behulp van beheersoftware. Zelfs mogelijk met automatische doormelding stilalarm.

De dagelijkse praktijk
Veel Mastermate-klanten hebben wij geholpen met een praktische aanpak en (merk)onafhankelijke oplossingen. Natuurlijk hebben wij onze voorkeur­sleveranciers, maar uw wensen zijn bepalend. Samen met u werken wij aan het gefaseerd uitvoeren van gekozen oplossingen. De eerste fase omvat aanpassingen die op korte termijn zijn te realiseren. Daarnaast maken we een langetermijnplanning om de volledige implementatie uit te voeren. Misschien herkent u iets in bovenstaande situaties.

Van gesprek tot nieuwe praktijk
U wilt praktisch werken. Wij bieden u hiervoor handige oplossingen, compleet of als deeloplossing.  Uw architect, opdrachtgever, aannemer of installateur kan bij Mastermate terecht voor de meest uiteenlopende keuzes in hang- en sluitwerk. En inclusief de uitvoerende werkzaamheden zoals het maken van een sluitplan, het bestek, de vertaling van bestek naar kozijn- en deurstaten en de werkvoorbereidende bestekacties.

Na de installatie zorgen wij of uw onderhoudsdienst, dat preventieve controles worden uitgevoerd en gebruikersvragen worden opgelost. Ook verlenen wij assistentie bij het aanpassen van systeeminstellingen. Dat is soms acuut nodig bij sleutelverlies. Dan ontstaat er een lek in de veiligheidsbarrière dat u zo snel mogelijk gedicht wilt zien. Hoe belangrijker de verloren sleutel, hoe groter de gevolgen. Ook voor het oplossen van dit soort situaties kunt u bij Mastermate terecht. 

Ervaar de mogelijkheden

Maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden van toegepaste elektromechanica in onze Building Control Experience Centers. Of neem alvast een kijkje op de Building Control pagina's. U kunt hier de brochure Praktisch sleutelbeheer downloaden