glass-building.jpg

Eerder in 2015 heeft de overheid besloten tot een verbod van uitgifte van gratis plastic tasjes vanaf 2016. Het doel is om zwerfvuil tegen te gaan en verspilling van grondstoffen te voorkomen.

Als het onderhandelingsresultaat cao Bouw wordt goedgekeurd, wordt 1 januari 2016 de Bouw IDpas ingevoerd,. Achter de Bouw IDpas zit een systeem dat bijhoudt wie er werkzaam zijn op een bouwplaats.

Inbraken zijn vaak eenvoudig te voorkomen. De Nationale Inbraak Preventie Weken (NIPW) hebben als doel consumenten bewust te maken hoe makkelijk het is in te breken. U kunt op de website van het NIPW een inbraakcheck doen, waarna de site suggesties geeft voor verbetering. Mastermate brengt in het kader van de NIPW een aantal producten onder de aandacht die sterk inbraakwerend en eenvoudig te plaatsen zijn.

Bij aankoop van een van de actiemachines van Makita krijgt u er in de maand oktober tot en met december 2015 een gratis Makita Bouwradio (DMR102) bij.

Na aanschaf en registratie voor Service all-inclusive van een 15v/18v Festool accu-machine in de maand oktober ontvangt u gratis een unieke limited edition Festool PowerBank t.w.v. € 29,95.

Meer weten over het inzetten en gebruiken van LinkedIn voor uw bedrijf? Op 8 oktober a.s. is er een training in het Experience Center van Mastermate Delfgauw.

VESTIGINGEN

mastermate-vestigingen-landkaart