glass-building.jpg

Bent u een installateur W of E en wordt u voor uw projecten geconfronteerd met complexe elektromechanische oplossingen? Kom dan eens langs bij Mastermate voor een merkonafhankelijk advies en uitleg.

Tijdens projecten heeft Mastermate vaak contact met installateurs W en E, omdat bijvoorbeeld automatische deurautomaten, motorsloten en elektromechanische toegangscontrolesystemen moeten worden gemonteerd.

Als technische groothandel kennen wij de technische ins en outs van veel elektromechanische oplossingen door en door. Wij hebben jarenlang ervaring opgedaan met adviseren, monteren en installeren van deze producten en geven graag uitleg over de montage. Indien gewenst kunnen wij voor grote projecten montagewerkzaamheden van u overnemen. Het doel is altijd complexe systemen snel operationeel te kunnen op te leveren.

Wilt u al installateur uw kennis up-to-date houden, bekijk dan deze trainingen eens van bijvoorbeeld Paxton. Paxton heeft o.a. een Lite training met veel technische hands-on activiteiten, zoals bijvoorbeeld het installeren en programmeren van een Net2 PaxLock. Meer informatie vindt u ook bij ons Building Control-concept.

MasterSpecial
Speciaal voor installateurs hebben wij een MasterSpecial gemaakt met tips, advies en acties. De acties waren geldig van 1 oktober 2014 tot en met 31 december 2014. Geïnteresseerd in een van de producten? Neem contact op met een van onze vestigingen of kijk in de webshop.

MasterSpecial Installateurs


Bekijk hieronder welke Mastermate-services door installateurs veel worden gebruikt:

ijzerwaren-button gereedschap-button hang-en-sluitwerk-button deurenservice-wazig magazijnservice-wazig
BC-button CorporatieService-button RuwbouwService-button MontageService-button ContainerService-wazig
SlijpService-button Beslagshop-wazig PBMshop-button BCEC-button Mastermail-button
e-nieuwsbrief-button scherpeacties-button debestecondities-button 34-vestigingen-button 0900-no-button
0800-no-button dataverkeer-button medewerkers-button logistiek-button eigenwebsite-button
eigenwebshop-button stofvrij-button PBM-kennis-button ankerwerk-kennis-wazig pkvw-kennis-button
luchtdicht-kennis-button opplussen-kennis-button vca-kennis-button PBM-toolbox-button vakavond-kennis-button