Hoe vraag ik een SALES Standaard lijst aan?

Antwoord:

Het doel van SALES Standaard is administratieve kosten in de bouw te reduceren. Dit wordt gerealiseerd door productinformatie, orders e.d. tussen leverancier en afnemer volgens de afgesproken standaard te verzenden. Zodat deze informatie direct in te lezen is in het softwarepakket van de ontvanger en niet handmatig overgenomen hoeft te worden. U bespaart hierdoor veel tijd.


Online SALES Standaard lijst downloaden


Mastermate biedt SALES Standaard-berichtenuitwisseling standaard aan haar klanten aan. Op de Mastermate website kunt u direct de actuele berichtenuitwisseling downloaden. Als u bent ingelogd kunt u de download vinden in de Mijn Mastermate omgeving onder het tabblad Sales in de Bouw.


Ziet u dit tabblad niet? Dan kan u, of uw hoofdgebruiker, dit zelf instellen in uw gebruikersprofiel. Deze vindt u onder het tabblad Mijn bedrijf. Vink de optie 'Kan S@les prijslijst opvragen' aan, sla de wijzigingen op, en log opnieuw in.


Lukt dit niet helemaal, of heeft u meer vragen over SALES Standaard, neem dan contact op met uw contactpersoon bij Mastermate. 

Onze klanten belonen ons met een 8,6
874 beoordelingen
  • Het juiste advies voor mij
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!