glass-building.jpg

 

Mastermate Stellendam heeft op 28 april 2017 het FSC®-certificaat behaald. Stellendam is de zesde Mastermatevestiging die dit certificaat voor bedrijven die bijdragen aan verantwoord bosbeheer heeft ontvangen. Het FSC®-certificaat geldt voor zowel het projectenbureau (deuren), als de losse verkoop.

Het behalen van het FSC®-certificaat laat zien dat Mastermate Stellendam bij zowel de inkoop als de verkoop van hout, voldoet aan regels die FSC® daaraan stelt. Dit betekent dat Stellendam maatregelen neemt die leiden naar verantwoord bosbeheer. Deze maatregelen zijn vastgelegd in het FSC®-handboek.

Zes Mastermatevestigingen met FSC®-certificaat
Mastermate Stellendam is de zesde vestiging van Mastermate met het FSC®-certificaat. De vestigingen Apeldoorn, Delfgauw, Groningen, Spijkenisse en Zoetermeer zijn al in het bezit van het FSC®-keurmerk. FSC® staat voor ‘Forest Stewardship Council®’ (Raad voor goed bosbeheer). Het is een internationale non-profitorganisatie die wereldwijd verantwoord bosbeheer bevordert. Ieder jaar controleert een externe instantie of de vestigingen voldoen aan de voorwaarden voor certificering.

 

Bekijk ook

 

 

 

VESTIGINGEN

mastermate-vestigingen-landkaart