buildingcontrol-grijs.jpg

Voor de zesde keer nam Mastermate in oktober jl. deel aan de beurs Bouw Compleet Hardenberg (voorheen Bouw Relatiedagen Hardenberg).

Eindelijk hebben we dit jaar een stand aan het hoofdpad kunnen bemachtigen. Naast onze nieuwe standplaats, is ook de stand vernieuwd. Het was deze keer een eilandstand. Een groot TV-scherm trok de aandacht. Op dit scherm kregen de bezoekers van de beurs een primeur: de films over de Mastermate-concepten zoals Stofvrij werken en RuwbouwService.

Naast de twee genoemde concepten stond dit jaar ook Persoonlijke Veiligheid centraal. De Mastermate-specialisten stonden voor de bezoekers klaar om alle vragen te beantwoorden. Daarnaast gaven zij demonstraties om alle ins en outs uit te leggen. De klanten konden ook zelf aan de slag. Hoe moeten bijvoorbeeld chemische ankers geplaatst worden die zelfs de trekproef overleven? De bezoekers weten het nu.

Mastermate heeft laten zien dat we een goede partij zijn om mee samen te werken. Nieuwe klanten hebben we mogen verwelkomen en diverse offertes zijn uitgezet.

VESTIGINGEN

mastermate-vestigingen-landkaart