glass-building.jpg

Mastermate Private Label Cilinders (SKG***) zijn voorzien van Widia-platen, die zorgen dat de schroef geen grip krijgt in de cilinder. Deze zijn over enkele weken uit voorraad leverbaar. Bovendien kunnen we in een aantal vestiging gelijksluitende sets in allerlei configuraties en diverse lengtes afvullen, klaar terwijl u wacht. Mastermate Private Label Cilinders; voordelig zonder concessies aan kwaliteit!
2 Widia platen

Kerntrekbeveiliging
RVS Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging, waarbij het stalen onderschild dermate sterk is dat de SKG*** normering ruimschoots wordt overschreden. Design, hoge mate van inbraakwering en een betaalbare prijs; Mastermate maakt het mogelijk.
3 Artitec beslag

Flipperen

De methode waarbij een plastic pasje tussen het kozijn en de deur wordt geplaatst, wordt ook wel flipperen genoemd. Hiermee wordt de dagschoot teruggeduwd en zo kan de deur geopend worden. Met een Secustrip voorkomt u dit en krijgt de inbreker geen grip wanneer hij gaat (in)breken.
4 opengebrokendeur

Producten

Er zijn verschillende manier waarop u uw huis veiliger kunt maken. Zo zijn er de Secustrips en oplossingen voor ramen, die er voor zorgen dat een inbreker geen kans meer maakt. U bent van harte welkom in een van onze 34 vestigingen voor meer informatie over onderstaande en andere producten.

Voordeur
5 secustrip voordeur type 2

Voor de voordeur is er type 2, met speciale lengte (2050 mm). In de kleur wit, nu voor € 32,50 netto excl. btw en tegen een meerprijs in vrijwel iedere RAL kleur leverbaar, ook bij enkele stuks. Mastermate-artikelnummer 262946815.
.
6 Axa Digitale Deurspion
Weet wie er voor de deur staat voordat u deze opent, dat kan met de Axa Deurspion.

.

 

Dubbele deuren

7 secustrip dubbele deuren
Ook voor dubbele deuren zijn er mooie inbraakwerende oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan de Alprokon deurnaald met geïntegreerde meerpuntssluiting. Deze is getest en goedgekeurd ten behoeve van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, SKG*** en SKH (weerstandklasse 2 - NEN 5096). Hij is in diverse uitvoeringen leverbaar.
.
Tuindeur
8 secustrip tuindeur
Ook uw tuindeur kunt u extra beveiligen. Deze strip is in diverse afmetingen leverbaar.

.

Ramen
9 secubar combi
Wist u dat… Wanneer het hoofd door een opening gaat, het gehele lichaam naar binnen kan? Om die reden is een tussenruimte van 15 cm de onderlinge afstand tussen traliewerk. Veilig ventileren met de Secubar Combi, leverbaar in diverse afmetingen. Voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen® en SKG**.


 

Wilt u meer weten over deze of andere oplossingen? Bel 0900 – 0509 of neem contact op met een van onze vestigingen.

VESTIGINGEN

mastermate-vestigingen-landkaart