buildingcontrol-grijs.jpg

Op de Landelijke dag platform Bouwen, Wonen en Interieur op 4 juni jl. heeft Mastermate samen met 3M en Fristads de vmbo-docenten geinformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Persoonlijke Veiligheid & Bedrijfskleding.

Jaarlijks vindt deze dag exclusief voor de doelgroep plaats. Dit jaar werd het evenement gehouden op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Voor Mastermate was het de derde keer dat wij deelnamen aan de informatie- en doemarkt. 

De uitgebreide en veelzijdige stand, ingevuld samen met onze leveranciers 3M en Fristads, stond in het teken van ons concept Persoonlijke Veiligheid & Bedrijfskleding. Specifieke interesse was er in de dameskleding van Fristads en de producten van 3M.

Er zijn goede contacten gelegd die zo snel mogelijk een vervolg krijgen. Uiteraard maken we ook binnenkort bekend wie de felbegeerde oranje WK-werkbroeken van Fristads heeft gewonnen. Fristads verloot er namelijk een aantal onder diegene die gister in onze stand zijn gegevens heeft achtergelaten. 

 

VESTIGINGEN

mastermate-vestigingen-landkaart