glass-building.jpg


De Bouw Compleet Hardenberg (voorheen de Bouw Relatiedagen Hardenberg) is voor Mastermate niet nieuw. Dit jaar vindt de beurs plaats van dinsdag 8 t/m donderdag 10 oktober. De beurs is geopend van 14.00 - 22.00 uur.

Wij nemen voor de zesde keer deel en deze keer staan de concepten Stofvrij Werken, Persoonlijke Veiligheid en de RuwbouwService centraal in onze 80 m2 grote stand. U kunt ons vinden aan het hoofdpad in hal 4, standnummer 428.

Altijd al willen weten hoe u succesvol chemische ankers kunt plaatsen? En dan zodanig dat deze zelfs de trekproef overleven? U heeft nog vragen? Onze RuwbouwSpecialisten zijn op de beurs aanwezig om u tijdens een demonstratie alle ins en outs uit te leggen en zelf te laten uitvoeren.

Bezoek ook onze stofvrij werken-demonstraties, bijvoorbeeld het stofvrij diamantboren- en zagen en maak kennis met onze specialisten. Zij helpen u verder door o.a. een merk-onafhankelijk advies en het brede aanbod wat betreft stofzuigers, machines, accessoires en PBM's. Want Stofvrij Werken en Persoonlijke Veiligheid gaan hand in hand.

Heeft u nog geen toegangsbewijs? Klik hier voor gratis kaarten.

Graag tot ziens op de Bouw Compleet Hardenberg.
Wees welkom in stand 428!

VESTIGINGEN

mastermate-vestigingen-landkaart