glass-building.jpg

Op mastermate.nl/nieuws vindt u onder andere actuele acties en het laatste nieuws van Mastermate. Hieronder een overzicht van de vijf meest populaire nieuwsberichten van 2016.

Blij met eerlijke baan
Het Algemeen Dagblad publiceerde in mei 2016 een artikel over Salim en Ralf, twee jongeren zonder werk of opleiding die tot voor kort hun geld verdienden met criminele praktijken. Mastermate helpt deze jongeren op het rechte pad met een baan in het distributiecentrum in Zoetermeer.
Lees meer

'Behoefte aan service voor beheer en onderhoud machines groeit'
Aannemers kopen zelf weer machines en kiezen minder voor leasen. Daardoor groeit de behoefte aan service voor beheer en onderhoud van het machinepark, vertelt Nordwin Simonis. In een interview legt hij uit hoe hij bouwbedrijven hierover adviseert.
Lees meer

Mastermate tweede bij verkiezing Maatschappelijk Ondernemer Jongeren in de Lift 2016
Het distributiecentrum van Mastermate in Zoetermeer is tweede geworden bij de verkiezing van de Maatschappelijk Ondernemer van het Jaar 2016 in Den Haag. In een korte video vertelt BBL-leerling Olav waarom Mastermate is genomineerd.
Lees meer

Met KIA is investeren een koopje
Met het eind van 2016 in zicht, wezen we aannemers op de kleinschaligheidsinvesteringaftrek (KIA). Door deze belastingregeling kunnen aannemers en bouwbedrijven met belastingvoordeel machines, gereedschappen en apparatuur aanschaffen.
Lees meer

Kansen van ketensamenwerking in de bouw
Ketensamenwerking is in de bouw een bekend fenomeen. Toch wordt deze werkwijze nog relatief weinig toegepast. Een gemiste kans! Dit achtergrondartikel beschrijft wat ketensamenwerking is en wat de voordelen ervan zijn.
Lees meer

VESTIGINGEN

mastermate-vestigingen-landkaart