glass-building.jpg

Op mastermate.nl/nieuws vind je het laatste nieuws over Mastermate en actuele acties. Hieronder een overzicht van de vijf meest populaire nieuwsberichten van de eerste helft van 2017.

Mastermate opent in 2017 twee nieuwe vestigingen

Mastermate opent in 2017 nieuwe vestigingen in Hoofddorp en De Goorn. Met deze vestigingen wil Mastermate vakmensen in Noord-Holland beter en sneller voorzien van gereedschappen, ijzerwaren en hang- en sluitwerk.
Lees meer


Werken in de hitte: 10 tips

Hoe blijf je koel op de bouw bij hoge temperaturen of hitte? Mastermate maakte een infographic met 10 tips. Zo blijf je koel en maak je het werk goed af.
Lees meer

 

Donatie van € 1.528,- voor The Ocean Cleanup

Technische groothandel Mastermate doneert € 1.528,- aan The Ocean Cleanup. Deze gift is de opbrengst van de verkoop van biologisch afbreekbare tassen in 2016 in de vestigingen van Mastermate..
Lees meer

 

Mastermate neemt centraal distributiecentrum in gebruik

Per 1 april 2017 neemt Mastermate het centrale distributiecentrum in Zoetermeer landelijk in gebruik. De komst van dit distributiecentrum stelt ons in staat om beter in te spelen op de wensen van onze klanten en de behoeften van partijen in de bouwbranche.
Lees meer

Wereldwijd tekort PUR-schuim: Mastermate wil niet dat je misgrijpt

In de bouw zijn problemen met de verkrijgbaarheid van PUR-schuim. Door productieproblemen bij een aantal fabrikanten is een wereldwijd tekort ontstaan. Mastermate wil niet dat vakmensen en bouwbedrijven daardoor misgrijpen.
Lees meer

 

VESTIGINGEN

mastermate-vestigingen-landkaart