glass-building.jpg

Op woensdag 7 maart 2018 ben je van harte welkom bij de officiële opening van Mastermate Rotterdam, de 37e vestiging van Mastermate. We nodigen je uit om tussen 15.00 uur en 19.00 uur met ons te proosten. Bekijk onze winkelinrichting in nieuwe stijl en profiteer direct van onze acties. Voor een snack voor de lekker trek wordt gezorgd! 

  

Meteen profiteren tijdens de actiemaanden maart en april 2018

Bezoek de vestiging in maart of april 2018 en profiteer meteen:

  • Besteed minimaal € 50,- bij Mastermate Rotterdam en ontvang een gratis handzaag!
  • Geef je meer dan € 150,- uit bij Mastermate Rotterdam, dan krijg je een heggenschaar of emmer met gereedschap cadeau!


Nieuwe vestiging met inrichting nieuwe stijl

Mastermate Rotterdam is gevestigd aan de Plompertstraat 48. De inrichting van Mastermate Rotterdam is het bekijken waard. De vestiging is ingericht volgens de nieuwe stijl van Mastermate. Blikvangers zijn de unieke houten balie en een houten tafel in de koffie- en advieshoek. De vestiging heeft een ruime opzet en een ambachtelijke uitstraling.

 

Uitgekiend assortiment, services dichtbij

Bij Mastermate Rotterdam kun je terecht voor een uitgekiend assortiment ijzerwaren, hang- en sluitwerk en (elektrisch) gereedschap. Daarnaast bieden we vanuit de vestiging doordachte services, zoals de MagazijnService, Service&Onderhoud en de ReparatieService. Met onze producten, ons deskundig advies en doordachte services ondersteunt Mastermate Rotterdam vakmensen, aannemersbedrijven, woningcorporaties en industriebedrijven in de regio Rotterdam.

 

Bekijk ook

VESTIGINGEN

mastermate-vestigingen-landkaart