buildingcontrol-grijs.jpg

Woensdagavond 20 november jl. werd voor het eerst een vakavond gehouden bij Mastermate Leiden. Dat de klanten hier interesse in hadden, bleek wel uit het aantal deelnemers. Maar liefst 30 klanten hebben we mogen verwelkomen.

De avond startte met gezamenlijk eten en daarna heeft een van onze specialisten het onderwerp ingeleid door middel van een korte presentatie. Hierin werd het stappenplan en een checklist voor het infrezen getoond.

Vervolgens werd de grote groep in tweeën gedeeld. Naast onze specialisten was ook een specialist van de leverancier HMB aanwezig om een van de praktijkgedeeltes te verzorgen.

In deze korte praktijksessie werd de focus gelegd op het infrezen van een meerpuntssluiting, de kommen en sluitplaten. Dit werd allemaal ter plekke gedemonstreerd op een kozijn en deur. Ten slotte werd ook het beslag gemonteerd. Dit allemaal binnen één uur! Klanten die dit van te voren niet konden geloven, moesten achteraf hierop terug komen.

De avond werd afgesloten met vragen, een drankje en give-aways: een Mastermate-wintermuts, Mastermate-speelkaarten en een Sinterklaas-lekkernij.

Mastermate Leiden kijkt terug op een zeer geslaagde praktische
vakavond HMB!

VESTIGINGEN

mastermate-vestigingen-landkaart