buildingcontrol-grijs.jpg

Specialisten van Mastermate bloggen regelmatig over hun vakgebied. Op onze websites over Building Control, DeurenService en RuwbouwService vertellen adviseurs en commercieel medewerkers over projecten en delen ze tips. We hebben de vijf populairste blogs van 2016 op een rij gezet.

Martine Kamperman-Velthoen – Veranderingen in de bouw in 2017 (en daarna): drie tips
Wat heeft het jaar 2017 in petto voor aannemers? Martine Kamperman-Velthoen geeft in haar blog tips voor het nieuwe bouwjaar over BIM, BENG en veranderend bouwtoezicht.
Lees meer


Mario van Staalduinen – Drang(er) naar brandveiligheid en toegankelijkheid
Mario van Staalduinen blogde tijdens de brandpreventieweken in oktober 2016 over de keuze van de juiste deurdranger. Een deurdranger is mooi instrument, maar soms is het helemaal niet handig als een deur steeds dicht gaat.
Lees meer


Hans Swikker – Met vakkennis over deuren en hang- en sluitwerk minder faalkosten
De werkvoorbereiding op het gebied van deuren en hang- en sluitwerk is een vak. Dat moet je overlaten aan een specialist, legt Hans Swikker uit. Doe je dat niet, dan kun je als aannemer met onnodig hoge herstel- en transportkosten te maken krijgen.
Lees meer


Manfred Peppel – Geen internet, toch toegangsbeheer
Toegangsbeheer op afstand, maar zónder internet… Hoe pak je dat aan? Manfred Peppel vertelt in zijn blog over een mooi project waarin hij voor een overheidsdienst een oplossing bedacht voor dit probleem.
Lees meer


Arno Olden – Slimme toegangscontrole in de zorg: het stappenplan!
Arno Olden gaat gestructureerd te werk, zeker als het gaat om het moderniseren van toegangscontrole in de zorg. Door het gebruik van een stappenplan weet hij zeker dat hij zijn opdrachtgever meer regie in toegangscontrole kan geven.
Lees meer

 

VESTIGINGEN

mastermate-vestigingen-landkaart