buildingcontrol-grijs.jpg

Mastermate komt naar Rotterdam! In het eerste kwartaal van 2018 openen we in de Maasstad onze 36e vestiging! 


Mastermate Rotterdam is gevestigd aan de Plompertstraat 48. Verkoopleider Peter Koot: “Afgelopen donderdag 2 november hebben we de sleutel gekregen van het bedrijfspand. Nu kunnen we beginnen met het gereedmaken van onze vestiging voor de opening in 2018.”

Voor de professionele bouw, vastgoedonderhoud en industrie

Mastermate Rotterdam is er voor de professionele bouw en bouwgerelateerde ondernemers. Peter: “Van zzp’er tot aannemingsbedrijf: zij kunnen bij Mastermate Rotterdam terecht voor onder andere ijzerwaren, beslag, beschermingsmiddelen en gereedschappen. Daarnaast bieden we vanuit de vestiging doordachte services, zoals de MagazijnService, RuwbouwService en de ReparatieService.

Ook ondersteunen we Rotterdamse woningbouwcorporaties en bedrijven in het vastgoedonderhoud. Die kunnen bij ons terecht voor een breed assortiment hang- en sluitwerk, elektra, sanitair en bouwstoffen. Deze partijen in het vastgoedonderhoud ontzorgen we totaal met ons Service en onderhoud concept. En óók de industriële gebruiker kan bij ons terecht. Onze vestigingsleider Ed Blaauw is een echte industriespecialist.’

Volg Mastermate Rotterdam op Facebook

Mastermate Rotterdam gaat straks van start met drie vestigingsmedewerkers en één commercieel medewerker buitendienst. Met een oppervlakte van 650 vierkante meter hebben we voldoende ruimte om ons assortiment te presenteren. Op de hoogte blijven van de voorbereidingen? Volg onze facebookpagina. Hier worden ook onze medewerkers aan u voorgesteld.

IMG 20171102 WA0003 

Bekijk ook

VESTIGINGEN

mastermate-vestigingen-landkaart