glass-building.jpg

De juiste gereedschappen en materialen op de juiste plaats en tijd. Wij staan met onze kennis en oplossingen altijd voor u klaar.


Wij doen zaken op onze eigen manier, waarmee we meerwaarde voor onze klanten toevoegen. We noemen dat het Mastermate-DNA: een betrokken familiebedrijf met een focus op duurzame, lange termijnrelaties. Daarbij gaat continuïteit bij ons voor aandeelhouderswaarde. Onze coöperatie, waar wij met zeven verschillende regiobedrijven in georganiseerd zijn, weet al jarenlang wat samenwerken is. Van Groningen tot Stellendam en van Alkmaar tot Oirschot, met onze 37 vestigingen hebben wij een landelijke dekking en zijn daardoor altijd dichtbij. Wij denken nationaal en handelen regionaal. Deze ervaring zetten wij graag in bij het realiseren van samenwerking in de keten. Openheid en transparantie zijn daarbij voor ons vanzelfsprekend.

Wij werken als persoonlijke kennispartner voor onze klant. In relevante kennis over onze producten en de regelgeving omtrent de toepassing van deze producten lopen wij voorop. Wij weten die kennis ook praktisch en toepasbaar te maken: al onze commerciële medewerkers hebben een bouwkundige opleiding afgerond waardoor zij weten wat er in de bouw speelt. Zo hebben wij onze adviesproducten zoals RuwbouwService, DeurenService en Persoonlijke Veiligheid opgezet.

Als serviceprovider op logistiek en administratief gebied vergroten wij de efficiency van uw organisatie en projecten. Vanuit onze kennis van de bouwwereld hebben wij diverse logistieke oplossingen voor bouwprojecten en serviceactiviteiten. Ook denken wij graag actief mee over magazijn- en voorraadbeheer. Zo is er onze MagazijnService of ContainterService, ons Service- en onderhoudsconcept voor onderhoudsbedrijven of ons ServiceCenter. Of het nu een klein magazijn of een groot aantal busvoorraden betreft, wij hebben voor onze klant altijd een oplossing.

Ook op administratief vlak kunnen wij op allerlei niveaus onze gezamenlijke processen in elkaar over laten lopen. Van boekingscodes op facturen tot systeemintegratie via interactieve koppelingen. Daarvoor hebben wij ons portal MyMastermate inclusief onze WebShop, S@les in de Bouw en OCI-koppeling. Wij verzorgen wat onze klant nodig heeft en maken zelfs eigen klant-webshops als dat nodig is.