buildingcontrol-grijs.jpg

Vallen is helaas niet altijd te voorkomen, daarom zorgt AllRisk dat u iedere keer weer op kunt staan. Al ruim 16 jaar levert, installeert en controleert AllRisk producten en systemen die de risico's van werken op hoogte tot het absolute minimum beperken. IJzersterke materialen en doordachte constructiemethodes koppelen uw veiligheid bovendien aan werkcomfort en flexibiliteit. Bij AllRisk vindt u alles onder één dak. Een goed advies, het ontwerp, alle materialen en de installatie. 

Een project wordt opgeleverd met duidelijke gebruikersinstructies en u kunt bij ons terecht voor trainingen en periodieke inspecties. Dat maakt AllRisk tot uw meest complete en betrouwbare partner als het gaat om arbeidsveiligheid. AllRisk is VCA en ISO 9001:2000 gecertificeerd.

Praktisch Mastermate-advies voor u
Mastermate hecht veel waarde aan een merk-onafhankelijk advies, AllRisk is een van de leveranciers, die wij u aanbevelen.

Kom eens praten met de specialisten van Mastermate, die alles weten over Persoonlijke Bescherming & Bedrijfskleding en welke mogelijkheden de diverse leveranciers voor u in petto hebben. Onze specialisten kennen de alle ins-en-outs van PBM-vraagstukken zoals:

  • Regelgeving
  • Bedrijfskleding en werkschoenen
  • Bescherming van ogen, gezicht, ademhaling, gehoor, hoofd, handen
  • Kledingbedrukking
  • Stofvrij werken
  • Valbeveiliging permanent en mobiel
  • Verzorging en hygiëne.
Aan de hand van de gratis Mastermate-Veiligheidscheck kunt u bepalen welke maatregelen u moet nemen en hoe u de uitvoering praktisch ter hand kunt nemen. Vraag ernaar bij onze specialisten.

De Mastermate-specialisten loodsen u door de complexe regelgeving heen, zodat u en uw medewerkers veilig uw projecten kunnen afronden. Maak snel een afspraak met de eigen Mastermate PV-specialisten, want gezond werken = noodzaak! Stuur een mail naar veiligheid@mastermate.nl .

lees verder >> op de website van AllRisk 
allrisk-logo