buildingcontrol-grijs.jpg
Variphone is een producent van een uitgebreid scala gehoorbeschermers, ook wel otoplastieken genoemd. Hun werk wordt door vakbekwame mensen met de grootste zorg, precisie en toewijding uitgevoerd. Mede door de uitstekende service, know-how en de voortdurende ontwikkeling van innovatieve producten bent u bij Variphone altijd verzekerd van een professioneel en kwalitatief hoogstaand product.

Binnen het Hearing Coach gehoorzorgprogramma kunnen uw gehoorbeschermers jaarlijks worden gecontroleerd op efficiëntie en effectiviteit waardoor de kans op lawaaidoofheid tot een minimum wordt beperkt.

Praktisch Mastermate-advies voor u
Mastermate hecht veel waarde aan een merk-onafhankelijk advies, Variphone is een van de leveranciers, die wij u aanbevelen.

Kom eens praten met de specialisten van Mastermate, die alles weten over Persoonlijke Bescherming & Bedrijfskleding en welke mogelijkheden de diverse leveranciers voor u in petto hebben. Onze specialisten kennen de alle ins-en-outs van PBM-vraagstukken zoals:
  • Regelgeving
  • Bedrijfskleding en werkschoenen
  • Bescherming van ogen, gezicht, ademhaling, gehoor, hoofd, handen
  • Kledingbedrukking
  • Stofvrij werken
  • Valbeveiliging permanent en mobiel
  • Verzorging en hygiëne.
Aan de hand van de gratis Mastermate-Veiligheidscheck kunt u bepalen welke maatregelen u moet nemen en hoe u de uitvoering praktisch ter hand kunt nemen. Vraag ernaar bij onze specialisten.

De Mastermate-specialisten loodsen u door de complexe regelgeving heen, zodat u en uw medewerkers veilig uw projecten kunnen afronden. Maak snel een afspraak met de eigen Mastermate PV-specialisten, want gezond werken = noodzaak! Stuur een mail naar veiligheid@mastermate.nl.

lees verder >> op de website van Variphone 
variphone-logo