buildingcontrol-grijs.jpg
De zorginstellingen die patiënten behandelen staan voor de uitdaging om allerlei maatschappelijke ontwikkelingen het hoofd te bieden. Denk aan verminderde budgetten vanuit de overheid. Begrippen als efficiëntie en klantgerichtheid zijn cruciaal.


Toegankelijkheid en privacy
Belangrijk onderdeel van een klantgerichte opstelling is de privacy. Hoe realiseer je de optimale mix tussen toegankelijkheid en veiligheid van het verzorgende personeel en de privacy van patiënt en cliënt?

Met deze begrippen in het achterhoofd zijn binnen de toegangscontrole van Building Control de volgende basisbegrippen van groot belang: veiligheid, beveiliging en comfort.


'Gaten' in toegangscontrole
De praktijk leert ons dat in de toegangscontrole van zorginstellingen soms de nodige 'gaten' zitten. Bijvoorbeeld doordat dit binnen een fusie niet de hoogste prioriteit heeft gekregen. Vaak ontbreekt ook het zicht op de uitgegeven sleutels aan tijdelijk personeel of externe bedrijven. De privacy en veiligheid van patiënten, cliënten en medewerkers komen hiermee in het gedrang. Verder vragen de steeds kortere behandelingstrajecten binnen de 'cure' om multifunctionele oplossingen.


Mechanische en elektronische toegangscontrole

Door binnen uw toegangscontrolesysteem mechanische en elektronische elementen te combineren, zorgen we voor een efficiënte en effectieve toegangscontrole die zowel veilig als comfortabel is. Belangrijke elementen zijn een gepatenteerd mechanisch sluitsysteem, elektronisch beslag en elektronische sleuteluitgifte gecombineerd met de juiste (elektromechanische) sloten en deurdrangers en automaten die op hun beurt gekoppeld zijn aan de brandmeldinstallatie. Zo nodig zorgen we ook voor de dwaaldetectie.
En door elektronische cilinders of gelijksoortige middelen toe te passen, gaat de integrale kostprijs omlaag. Zo verbetert u het rendement van uw 'sleutelbeheer'.


Praktisch advies

Kom langs in een van onze Building Control Experience Centers. Bespreek met onze specialisten de dagelijkse processen in uw instelling. Simuleer de processen in ons center. Bekijk en ervaar samen met onze Building Control specialisten alle mogelijkheden om het wonen en het werken in de instelling veiliger en slimmer te maken. Lees meer over Building Control.


Bekijk hieronder welke Mastermate-services door andere instellingen worden gebruikt:

ijzerwaren-button gereedschap-button hang-en-sluitwerk-button deurenservice-wazig magazijnservice-button
BC-button CorporatieService-button RuwbouwService-wazig MontageService-button ContainerService-wazig
SlijpService-wazig Beslagshop-button PBMshop-button BCEC-button Mastermail-button
e-nieuwsbrief-button scherpeacties-button debestecondities-button 34-vestigingen-button 0900-no-button
0800-no-button dataverkeer-wazig medewerkers-button logistiek-wazig eigenwebsite-button
eigenwebshop-button stofvrij-button PBM-kennis-button ankerwerk-kennis-wazig pkvw-kennis-button
luchtdicht-kennis-wazig opplussen-kennis-button vca-kennis-button PBM-toolbox-button ankerwerk-kennis-wazig