buildingcontrol-grijs.jpg

Net als bij vele organisaties liep enkele jaren geleden ook het Leger des Heils vast met hun traditionele sleutelsysteem. Na marktverkenning is destijds bewust gekozen voor het vervangen van de mechanische cilinders naar de elektronische variant.

Als uitvinder van de elektronische cilinder was SimonsVoss de beste keus. Voor de organisatie betekent het elektronische sluitsysteem een flexibel systeem wat met iedere verandering en uitbreiding van de organisatie moeiteloos meegaat. Niet alleen de flexibiliteit maar zeker de veiligheid en het comfort van de bewoners en personeel was net zo belangrijk in de overweging van destijds. Naast elektronische cilinders levert SimonsVoss vanaf 2011 ook elektronisch beslag.

Niet alleen het leger des Heils, maar elke onderneming heeft zijn eigen verhaal ten aanzien van veiligheid: een elektronisch sluitplan wordt met toegangscontrole gecombineerd. Er moeten soms meerdere gebouwen met verschillende sluitsystemen met elkaar worden verbonden. Uit afzonderlijke oplossingen moet een transparant systeem ontstaan. De hoofdsleutel gaat verloren, en het bedrijf kan geen 6 weken op een nieuw sluitsysteem wachten.

Dit zijn nog maar een paar voorbeeldsituaties uit de praktijk, waarvoor een perfecte oplossing bestaat: Het digitale sluitsysteem 3060. Draadloos en binnen zeer korte tijd geïnstalleerd. U kunt de kosten van conventionele sluitsystemen heel gemakkelijk berekenen; slijtage, dure reserve onderdelen, bijmaken van reserve sleutels en cilinders. Daarbij komen nog de kosten voor planning, beheer en administratie.

Met SimonsVoss valt deze berekening in uw voordeel uit. Door lage exploitatiekosten en de enorme tijdbesparing bij planning, beheer en administratie loont de investering in een elektronische sluitsysteem snel. De ervaring uit een groot aantal projecten toont aan, dat een digitaal sluitsysteem zichzelf al na drie jaar terugbetaald kan hebben. Zeer budget vriendelijk!