buildingcontrol-grijs.jpg

Tremco illbruck is een Europese fabrikant en dienstverlener van hoogwaardige afdichting en verlijming van kozijnen, gevels, interieur- en exterieurtoepassingen. Tevens bieden wij oplossingen voor vloerafwerking, waterdichting en passieve brandwerendheid voor de bouw. Daarnaast hebben wij een assortiment voor diverse industriële toepassingen. En tot slot verlenen wij ook ondersteunende services en fungeren als kenniscentrum op het gebied van Luchtdicht Bouwen (illbruck) en Brandwerendheid (Nullifire).

tremco-logo
illbruck levert alle benodigdheden voor het afdichten en verlijmen van vensters, gevels, interieurs en exterieurs, in kleine renovaties of grote nieuwbouwprojecten. Het productassortiment van illbruck omvat: lijmen, vulmiddelen, purschuimen, folies, profielen, kitten, tapes en schuimbanden.

lees verder >> op de website van illbruck Nullifire 4C L
Nullifire levert hoogwaardige brandbeschermingsproducten in combinatie met professioneel advies. Brandbeschermingsproducten van Nullifire worden aangeboden in de volgende categorieën: coatings, kitten, mortels, voegafdichtingen, folies, manchetten, tapes en schuimen.

lees verder >> op de website van Nullifire


Meer weten, neem contact op met onze adviseurs. Stuur een mail naar ruwbouwservice@mastermate.nl.