glass-building.jpg
Mastermate heeft voor u een zeer complete sleutelservice. Al uw gangbare sleutels kunnen wij dupliceren en ook leveren wij profielcilinders en sleutels met certificaat!

Advies
In nieuwe situaties of bij vervanging van sloten adviseren wij o.a. de zgn. 'keersleutelsystemen' uit bijvoorbeeld de Kaba ExperT-lijn. Wij leveren op basis van de Kaba ExperT-lijn een unieke profielcilinder, die u uitsluitend bij Mastermate kunt aanschaffen. Hierdoor is uw sleutelbeheer in veilige handen. Kom langs voor een goed advies.

Certificaat ja of nee
Bij diverse merkcilinders wordt een sleutelcertificaat geleverd. Alleen met dit certificaat kunnen de sleutels van gecertificeerdecilinders worden bijgemaakt.

Vraag vanuit de praktijk was: "Hoe wordt deze werking gegarandeerd?"
Cilinderproducenten hebben vaak patenten op de cilinderprofielen, looptijd hiervan is ca. 17 - 20 jaar en dat is ook nog eens verlengbaar. Het certificaat geeft dus erg lang zekerheid dat een medewerker van een bedrijf of organisatie niet zomaar 'ongewenst' een kopie kan laten bijmaken. De eigenaren van dit soort cilinders zijn ervan verzekerd dat niet bij elke hakkenbar een sleutel kan worden bijgemaakt. Bij het bijmaken van dit soort sleutels dient een sleutelspecialist zoals Mastermate, altijd te vragen naar het certificaat. Alleen door de slotenleverancier erkende sleutelspecialisten mogen deze sleutels bijmaken. 

Bij Mastermate kunt u voor alle soorten sleutels terecht, vraag in onze vestigingen om meer informatie.