buildingcontrol-grijs.jpg
De afdeling Power Tools van de Bosch-groep is wereldmarktleider op het vlak van elektrische gereedschappen en accessoires, bijvoorbeeld accuschroevendraaiers, haakse accuschuurmachines, accudecoupeerzagen of accuboorhamers. Op het gebied van steen- en betonbewerking zijn ze een toonaangevende fabrikant voor boorhamers, boormachines, klopboormachines en kernboormachines. 

De gereedschappen voor de metaalverwerking onderscheiden zich door maximale prestaties en robuustheid. Voor alle blauwe elektrische gereedschappen bieden we de passende systeemaccessoires. Daartoe behoren bijvoorbeeld geleiderails voor bovenfrezen en invalzagen alsook de passende stofafzuiging. 


Voordelen Mastermate-specialisme Stofvrij werken
  • Altijd een merkonafhankelijk advies
  • Werkbare adviezen van ervaren praktijkspecialisten
  • Kennis van alle leveranciersmogelijkheden
  • Kennis van de accessoires van leveranciers
  • Kennis van alle mogelijke combinaties
  • Actuele vakkennis.
Voor het samenstellen van de beste stofvrij werken oplossing, kijken wij altijd eerst naar de investeringen die u al in machines en persoonlijke beschermingsmiddelen heeft gedaan. Vervolgens nemen wij samen met u de werkzaamheden van uw bedrijf door. De regelgeving wordt ernaast gelegd. Zo stellen wij vast waar wel of geen extra maatregelen nodig zijn. Vervolgens leveren wij alle benodigde materialen en filters. Daarnaast krijgt u van ons duidelijk uitleg over de regelgeving tijdens onze toolbox Stofvrij werken. Dus van begin tot en met de in gebruik name bent u bij ons aan het juiste adres.


Kom naar Mastermate voor een merkonafhankelijk advies, Bosch is een leverancier die wij u van harte aanbevelen! Vraag naar het specialisme Stofvrij werken bij uw Mastermate-vertegenwoordiger, hij helpt u graag verder met een praktisch advies. Of stuur een mail naar stofvrijwerken@mastermate.nl


Nieuws
Lees meer over de nieuwe Bosch stofvrij werken accessoire-serie GDE in de Mastermail


lees verder >> op de website van Bosch 
Bosch-logo