glass-building.jpg
Dustco richt zich op het oplossen van stofproblemen in het binnenklimaat, voor zowel gezondheidsgevaarlijke fijnstof-problemen als zichtbaar-stof-problemen.
De Bullduster is speciaal voor de bouw. Of het nu gaat om nieuwbouw, om verbouwing of om renovatiebouw; de BullDuster staat garant voor stofvrij werken.
De machine biedt goede resultaten in het (fijn)stofvrij houden van de ademzone van de werknemer,
maar ook voor de bewoner van het pand is het aangenaam; deze hoeft de woning niet te verlaten vanwege de hoeveelheid stof. 


Voordelen Mastermate-specialisme Stofvrij werken
  • Altijd een merkonafhankelijk advies
  • Werkbare adviezen van ervaren praktijkspecialisten
  • Kennis van alle leveranciersmogelijkheden
  • Kennis van de accessoires van leveranciers
  • Kennis van alle mogelijke combinaties
  • Actuele vakkennis.
Voor het samenstellen van de beste stofvrij werken oplossing, kijken wij altijd eerst naar de investeringen die u al in machines en persoonlijke beschermingsmiddelen heeft gedaan. Vervolgens nemen wij samen met u de werkzaamheden van uw bedrijf door. De regelgeving wordt ernaast gelegd. Zo stellen wij vast waar wel of geen extra maatregelen nodig zijn. Daarna leveren wij graag alle benodigde materialen en filters én krijgt u van ons duidelijk uitleg over de regelgeving tijdens onze toolbox Stofvrij werken. Dus van begin tot en met de in gebruik name bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Kom naar Mastermate voor een merkonafhankelijk advies, Dustco is een leverancier die wij u van harte aanbevelen! Vraag naar het specialisme Stofvrij werken bij uw Mastermate-vertegenwoordiger, hij helpt u graag verder met een praktisch advies. Of stuur een mail naar stofvrijwerken@mastermate.nl


lees verder >> op de website van Dustco 
Dustco-logo