glass-building.jpg
Makita heeft het grootste aanbod van TNO-gecertificeerde stofvrije oplossingen heeft, ruim 185. Op de Makita-website is hiervan een overzicht te vinden. Via een eenvoudig stappenschema is gemakkelijk de stofoplossing voor uw machine te vinden. Klik hier en u kunt meteen de Makita-whitepaper downloaden.

Voordelen Mastermate-specialisme Stofvrij werken
  • Altijd een merkonafhankelijk advies
  • Werkbare adviezen van ervaren praktijkspecialisten
  • Kennis van alle leveranciersmogelijkheden
  • Kennis van de accessoires van leveranciers
  • Kennis van alle mogelijke combinaties
  • Actuele vakkennis.
Voor het samenstellen van de beste stofvrij werken oplossing, kijken wij altijd eerst naar de investeringen die u al in machines en persoonlijke beschermingsmiddelen heeft gedaan. Vervolgens nemen wij samen met u de werkzaamheden van uw bedrijf door. De regelgeving wordt ernaast gelegd. Zo stellen wij vast waar wel of geen extra maatregelen nodig zijn. Vervolgens leveren wij alle benodigde materialen en filters. Daarnaast krijgt u van ons duidelijk uitleg over de regelgeving tijdens onze toolbox Stofvrij werken. Dus van begin tot en met de in gebruik name bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Kom naar Mastermate voor een merkonafhankelijk advies, Makita is wel een leverancier die wij u van harte aanbevelen! Vraag naar het specialisme Stofvrij werken bij uw Mastermate-vertegenwoordiger, hij helpt u graag verder met een praktisch advies. Of stuur een mail naar stofvrijwerken@mastermate.nl


lees verder >> op de website van Makita 
Makita-new-logo