glass-building.jpg
U staat, als opdrachtgever, centraal bij onze Building Control adviezen rondom elektromechanisch hang- en sluitwerk en toegangscontrolesystemen. Naast het leveren van deze elektromechanica kunt u het montagewerk voor deze oplossingen aan onze MontageService uitbesteden. Onze ervaren servicetechnici verzorgen wij het monteren van de geadviseerde oplossingen met aandacht voor de omgeving waarin de oplossing functioneert.

Tijdens de exploitatie van de panden heeft u ook onderhoud nodig om alle deuren de functies te laten houden, zoals eerder bedacht. Ook hiervoor kunt u terecht bij Mastermate. Alles in één hand, van advies, levering en montage, tot service en onderhoud.

Servicecontracten en onderhoud
Mastermate heeft diverse mogelijkheden om de deurfuncties in uw vastgoed tijdens de exploitatieperiode maximaal te laten functioneren door goed onderhoud te plegen. U kunt voor het juiste onderhoud kiezen uit diverse servicevormen.

Voordelen Mastermate service voor storingsvragen en onderhoud 
  • eigen deskundige medewerkers om storingen snel op te lossen
  • jaarlijks onderhoud kunt u ook bij ons uitbesteden
  • één aanspreekpunt bij uw eigen vestiging.

Advies
Wilt u uitgebreid advies over de beste oplossing qua onderhoud voor uw organisatie.  Stuur dan een mail naar info@mastermate.nl.

Storing
Heeft u een storing in een door Mastermate geleverde elektromechanische oplossing? Vul dan onderstaand formulier 'aanmelden storing' in.
Heeft u een storing in een door Mastermate geleverde elektromechanische oplossing en heeft u een servicecontract afgesloten, bel dan direct met ons 0800-servicenummer en geef uw storing telefonisch door.

Meer weten
Bekijk ook onze informatie op de pagina over de Mastermate MontageService voor het monteren en installeren van elektromechanische oplossingen. Met de Mastermate MontageService zorgt u ervoor dat alle deuren in het gebouw de functie blijven vervullen, zoals geformuleerd in het functioneel en technisch ontwerp. Meer weten over de MontageService of wilt u een contract met ons afsluiten, neem dan contact op met uw Mastermate-vertegenwoordiger of met uw Building Control-specialist. U kunt ook bellen naar 0900 - 0509 of stuur een mail naar info@mastermate.nl.

Aanmelden storing

 *
Bijv. van een woningbouwcorporatie, VVE of vastgoedbeheerder

Vul onderstaand de adresgegevens in van het adres waar de storing zich heeft voorgedaan.
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *