buildingcontrol-grijs.jpg

Binnen veel logistieke bedrijven vormt de toegangsverlening steeds vaker een geïntegreerd onderdeel van de bedrijfsvoering. Het alleen registreren van medewerkers en bezoekers is voor veel bedrijven vanuit veiligheid niet meer voldoende.


Beveiligingsschil

Logistieke dienstverleners stellen hoge eisen aan de veiligheid van de goederen en hun medewerkers. Dit geldt voor het distributiecentrum zelf, waar de opslag van goederen, het orderpicken en de daadwerkelijke distributie plaatsvindt. Ook worden er steeds hogere eisen gesteld aan de beveiligingsschil rondom het distributiecomplex. Men wil voorkomen dat goederen zonder toestemming het terrein verlaten of dat niet geautoriseerde personen zich toegang tot het terrein kunnen verschaffen. Geen poort of hek meer open zonder registratie!


Toegangsautorisatie

Binnen het complex worden medewerkers en bezoekers nu nog vaak voorzien van een pas, eventueel met pasfoto. En eenmaal binnen, dan heeft men toegang tot het hele centrum. Een stap verder in de beveiliging is, het verlenen van toegangsautorisaties aan personen of groepen voor ruimtes. Niet iedereen hoeft toegang te hebben tot de researchafdeling, de ict-ruimte of het magazijn? Zo wordt een toegangspas een slimme intelligente sleutel. Bij verlies van zo'n pas kan de securitymanager deze sleutel blokkeren.


Praktisch advies
Kom langs in een van onze Building Control Experience Centers. Bespreek met onze specialisten de dagelijkse processen in uw distributiecentrum. Simuleer deze processen in ons center. Bekijk en ervaar samen met onze Building Control specialisten alle mogelijkheden om veilig en met een minimum aan lekkage van goederen het werk te kunnen uitvoeren. Meer over Building Control


Bekijk hieronder welke Mastermate-services door andere bedrijven worden gebruikt:

ijzerwaren-button gereedschap-button hang-en-sluitwerk-button deurenservice-wazig magazijnservice-button
BC-button CorporatieService-wazig RuwbouwService-wazig MontageService-button ContainerService-wazig
SlijpService-button Beslagshop-button PBMshop-button BCEC-button Mastermail-button
e-nieuwsbrief-button scherpeacties-button debestecondities-button 34-vestigingen-button 0900-no-button
0800-no-button dataverkeer-button medewerkers-button logistiek-wazig eigenwebsite-button
eigenwebshop-button stofvrij-wazig PBM-kennis-button ankerwerk-kennis-wazig pkvw-kennis-button
luchtdicht-kennis-wazig opplussen-kennis vca-kennis-button PBM-toolbox-button vakavond-kennis-button