buildingcontrol-grijs.jpg
Mastermate organiseert voor al haar relaties gratis vakavonden, op onze vestigingen, in diverse vakgebieden. Door een specialist wordt u in maximaal 2 uur maximaal geïnformeerd. Deze avonden zijn interactief, praktijkgericht en hebben een theoretische onderbouwing.

Uiteraard is er ook voldoende ruimte gereserveerd om uw vragen stellen. Tevens nodigen wij u uit om een hapje met ons mee te eten. Zo heeft u gelijk de mogelijkheid om collega's uit het vak te spreken. Meer dan 1.000 deelnemers gingen u al voor. Spijker dus snel uw kennis bij! Bekijk onze agenda zodat u geen vakavond hoeft te missen! Voorbeelden van vakavonden zijn:

Vakavond deurdrangers
Lastig om een deurdrangers of deurautomaten goed af te stellen? Bezoek dan deze vakavond. Stap voor stap gaan we te werk en behandelen we alle facetten van het monteren en afstellen van deurdrangers.

Vakavond meerpuntssluiting
De focus ligt op het infrezen van een meerpuntssluiting, de kommen en sluitplaten. Dit wordt ter plekke gedemonstreerd op een kozijn en deur, na het doornemen van het stappenplan en de checklist. Tenslotte wordt ook nog het beslag gemonteerd. Allemaal binnen een uur. Ongelofelijk dat dit zo snel kan. Dat wilt u toch ook?

HMB-meerpuntssluiting-training
Kunt u niet wachten tot deze vakavond of wilt u dieper op deze materie ingaan, schrijf u dan in voor de cursus HMB trainingsprogramma A bij de leverancier HMB. Tijdens deze training leert u hoe een (elektronische) HMB meerpuntssluiting met bijhorende sluitplaten en sluitkommen eenvoudig ingefreesd kan worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse gereedschappen, zoals HMB afschrijfmal, moedermal, U-cassettes, slotkastfreesmachine, voorplaatfreesmachine, langgatboormal, patentmal en de freesmal voor het infrezen van sluitplaten en sluitkommen. U heeft tevens de mogelijkheid om zelf een meerpuntssluiting in te frezen. Meer informatie vindt u hier. Schrijven kan via trainingen@hmb.nu.

Vakavond stofvrij werken

Stofvrij werken = noodzaak = gezond werken. Zorg ervoor dat u geen bekeuring krijgt of dat het werk wordt stilgelegd, omdat er niet gewerkt wordt volgens de richtlijnen. Weet u wat er wel en niet mag volgens de huidige wetgeving wanneer uw werkzaamheden fijnstof/kwartsstof veroorzaken? Met praktijkdemonstraties, voorbeelden en onze eigen Mastermate-stofvrij werken instructiefilm laten wij u alles over stofvrij werken in de praktijk zien. Voorkom zo boetes van de Inspectie SZW!

Nog meer vakavonden
Naast de drie genoemde vakavonden hebben wij nog meer vakavonden voor u. Wat dacht u van luchtdicht bouwen en een vakavond over diamanttechniek? Ook ontwikkelen wij regelmatig nieuwe vakavonden gebaseerd op praktijkvragen. Dus kom gerust met uw ideeën en wensen bij ons.

Wilt u een vakavond op maat voor uw bedrijf? Neem dan contact op met uw Mastermate-vestiging op 0900 - 0509.