Over Mastermate

Bezorging van uw bestelling in de bouwvak

Bezorging van uw bestelling in de bouwvak

Ook in de bouwvak kunt u bouwen op Mastermate. We zijn bereikbaar voor uw vragen en bestellingen. Wel hebben we in de zomerperiode gewijzigde openingstijden.

Zekerheid over uw bestelling? Bel 0900-0509. 

Wilt u zeker weten dat uw bestelling op het moment wordt geleverd dat u het nodig heeft, bel dan 0900-0509. Ook kunt u direct contact opnemen met uw vestiging. Tijdens de bouwvak zijn onze vestigingen op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur. We bespreken uw wensen en regelen dat uw bestelling volgens afspraak wordt geleverd.


Gewijzigde openingstijden vestigingen

Onze vestigingen hebben tijdens de bouwvak gewijzigde openingstijden. Wilt u weten of uw Mastermate-vestiging open is? Ga dan naar de overzichtspagina met vestigingen. Klikt u op een vestiging, dan ziet u wanneer afwijkende openingstijden gelden voor deze vestiging. 


Wij zijn bereikbaar!

Onze vestigingen zijn tijdens de bouwvak op werkdagen telefonisch en via chat en e-mail bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur. Buiten kantooruren kunt u uw vragen aan ons mailen. We beantwoorden uw vraag dan zo snel mogelijk. De meestgestelde vragen over bestellingen en de webshop vindt u op de pagina van onze klantenservice


Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,8
296 beoordelingen
  • Het juiste advies voor mij
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!