Vaknieuws

Pre-orderactie: veilig zagen met de Festool TKS80

Zagen met een cirkelzaag is altijd riskant voor je hand en vingers. Daar heeft Festool iets op bedacht. De tafelcirkelzaag TKS 80 herkent het verschil tussen een stuk hout en uw vinger.

Overtuig jezelf! Bekijk direct de video hier linksboven en zie hoe het werkt!

> Direct naar pre-orderformulier

Doe mee met de pre-orderactie

De TKS 80 komt naar verwachting vanaf juni 2020 op de markt. We verwachten een enorme vraag naar deze tafelcirkelzaag. Verzeker jezelf van de TKS 80 en doe mee aan onze pre-orderactie! Hoe werkt het? Wordt de KTS 80 geleverd in juni 2020, dan kun jij de tafelcirkelzaag aanschaffen voor een introductieprijs van € 1.695. Voor elke maand dat deze tafelcirkelzaag later wordt geleverd, geven we jou € 25 korting op de introductieprijs*. Wil je meedoen aan de pre-order, klik dan op de pre-orderknop onderaan deze pagina om naar het intekenformulier te gaan.

Festool TKS 80 cirkelzaagtafel Festool TKS 80 cirkelzaagtafel

Festool SawStop-technologie

De nieuwe Festool TKS 80 is de eerste draagbare tafelcirkelzaag in Europa met SawStop-technologie. De functie wordt geactiveerd met een sensor. Registreert hij bij het zagen van hout contact met de menselijke huid? Dan wordt er razend snel, binnen 5 milliseconden, een patroon geactiveerd en stopt de hele machine. Met de SawStop-technologie is alleen nog maar een schram mogelijk, in plaats van een ernstige snijwond.


Actievoorwaarden

Deze pre-orderactie is geldig bij alle Mastermate-vestigingen. € 25 per maand wachtgeld geldt bij levering tot en met december 2020 en alleen bij intekening gedurende de actieperiode (1 april 2020 t/m 31 mei 2020). U kunt geen voorkeur voor een leveringsmaand opgeven. Tel: 0900-0509 of e-mail: info@mastermate.nl. Prijzen zijn excl. btw in euro’s en zijn excl. eventuele verwijderingsbijdragen. Afbeeldingen kunnen afwijken. Huidige kortingsafspraken zijn niet van toepassing op deze actie. Druk- en zetfouten voorbehouden.

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,8
296 beoordelingen
  • Het juiste advies voor mij
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!