Vaknieuws

Evenement - Metabo Roadshow 2019

Evenement - Metabo Roadshow 2019

De Metabo Roadshow komt naar Mastermate! Maak uitgebreid kennis met de accugereedschappen van Metabo op de snoerloze bouwplaats in de speciale roadshow container.

Tijdens de Metabo Roadshow profiteert u van de scherpste Metabo acties en krijgt u van ons wat lekkers te eten en te drinken. In de speciale roadshow container van Metabo maakt u uitgebreid kennis met de snoerloze gereedschappen van het merk. Zien wij u op onderstaande datums?Exclusieve actie: gratis 18V LiHD accu-pack.

Ontvang tijdelijk een gratis 18 Volt LiHD 4.0 Ah accu-pack, bij aankoop van een 18 Volt accu-machine van Metabo. Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden, klik hier voor meer informatie.


Metabo LiHD-partner.

Mastermate is LiHD-partner van Metabo. Met Metabo kiest u voor een machine die de hoogste kwaliteit en een betrouwbare prestatie op innovatieve wijze verenigt. Om lang plezier te kunnen beleven van uw machine, hechten wij voor en na de aankoop veel waarde aan optimale service.


  • Bij Mastermate vindt u een uitgebreid accu-productassortiment en ontvangt u advies van zeer gekwalificeerde vakmensen.
  • Ontvang 36 maanden lang kosteloze garantie- en slijtagereparaties op het gehele accu-systeem.
  • Profiteer van onze exclusieve actieaanbiedingen.


LiHD accu technologie.

De krachtige cellen van de Metabo LiHD-accu-packs leveren voldoende power om zelfs de zwaarste klussen zonder snoer te klaren. Dankzij de LiHD-technologie dekt Metabo als enige fabrikant wereldwijd de volledige vermogensrange van 400 tot 3.200 Watt af.

12 of 18 Volt: maximaal vermogen, dat extreem lang beschikbaar is – voor iedere klus.

  • Het juiste advies voor mij
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!