Dit zeggen onze klanten

Bert heeft rust met CannonWorks

Bert Smits gebruikt het basispakket van CannonWorks. Hij vertelt over de voordelen van deze app.

Vakman Bert Smits is eigenaar van klus- en onderhoudsbedrijf Total House Care uit Hellevoetsluis. Bert is zzp’er en gebruikt het Basispakket van CannonWorks.


Eén druk op de knop

Eén van de redenen dat Bert besloot om CannonWorks te proberen, was om tijd te kunnen besparen die hij anders kwijt was aan administratie. Bert: “Ik maakte eerst facturen in een Excelbestand. Daar ging heel veel tijd inzitten. Ik moest alles handmatig invoeren. Als ik bijvoorbeeld een creditfactuur moest maken, moest ik een hele creditfactuur maken. Bij CannonWorks is het één druk op de knop en je verstuurt een nieuwe factuur en de creditfactuur zit er gelijk bij. Dat is tijdwinst.”


Administratie op orde

CannonWorks maakt het werk gemakkelijker omdat hij zijn administratie direct op orde heeft, vertelt Bert. Alle taken zet hij gelijk in het systeem. Bert: “Ik hoef niets meer te onthouden of op een kladje of in mijn agenda te zetten. Ik ben het meest enthousiast over het maken facturen en offertes in CannonWorks. Het gaat eenvoudig en snel.”


Rust

Volgens Bert is het grootste voordeel van werken met CannonWorks dat het tijd bespaart. Bert: “Door CannonWorks heb ik geen administratieve rompslomp meer. Ik heb geestelijk veel meer rust. Ik zet een taak in het systeem en ik kan het loslaten. Ik denk dat ik nog wel zonder CannonWorks zou kunnen werken, alleen ik wil het niet.” 

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,8
296 beoordelingen
  • Het juiste advies voor mij
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!