Dit zeggen onze klanten

Jeffrey heeft overzicht met CannonWorks

Jeffrey Vink gebruikt het Aannemerspakket van CannonWorks. Hij vertelt hoe de app zijn werk makkelijker maakt.

Jeffrey Vink is eigenaar van J. Vink Onderhoud uit Nieuwegein. Met zijn bedrijf voert hij allerlei projecten uit. Van kozijnen tot badkamers plaatsen, stucwerk en licht constructiewerk. Jeffrey heeft één werknemer in dienst en werkt in projecten veel samen met zzp’ers.


Overzicht

Overzicht creëren is volgens Jeffrey één van de grote voordelen van werken met CannonWorks: “Ik kan goed zien wat de uitgaven en de inkomsten zijn op een project.” Voordat hij met CannonWorks werkte, gebruikte hij losse programma’s, vertelt Jeffrey: “Offertes maakte ik in Word, facturen in Excel. We deden urenregistratie in een andere app. Nacalculaties deed ik op papier. Dat heb je nu allemaal netjes op één plek. Dat creëert overzicht.”


Professioneler werken

Ook kun je met CannonWorks een goede indruk maken bij de opdrachtgever, denkt Jeffrey: “CannonWorks helpt mij professioneler te werken. Dat begint al bij de beginfase. Hoe je overkomt bij het uitbrengen van de offerte. De offertes zien er keurig en professioneel uit. De opbouw is goed. Ook kan de opdrachtgever met één klik akkoord geven op de offerte. Zo staat alles in één programma overzichtelijk bij elkaar.”


Terug naar losse apps?

Jeffrey vindt het fijn om met de offertemodule te werken: “CannonWorks heeft zijn eigen standaard coderingen en daarnaast kun je je eigen coderingen invoegen. Als je er een halfjaar tot een jaar mee werkt, is het een kwestie van klikken en draai je er zo een offerte uit. Wil hij nog terug naar de tijd met al die losse programma’s? Jeffrey: “Ik kan me voorstellen dat ik weer zonder CannonWorks werk, maar dat voelt wel als een stap terug in de tijd. Dus zou ik er blij mee zijn? Nee.”

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,8
296 beoordelingen
  • Het juiste advies voor mij
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!