glass-building.jpg
Ziekenhuizen hebben specifieke wensen voor de toegangscontrole en het dagelijks beheer ervan om de veiligheid van patiënten te kunnen garanderen.  Flexibiliteit en efficiency zijn hierin kernbegrippen. Denk bij efficiency bijvoorbeeld aan het gemak waarmee de beheerder of receptiemedewerker de deurfunctie al dan niet op afstand kan aanpassen of ervoor kan zorgen dat verschillende medewerkers gecontroleerd beschikken over de toegang tot een afdeling.

Toegankelijkheid en privacy
Belangrijk onderdeel van een klantgerichte opstelling is de privacy. Hoe realiseer je de optimale mix tussen toegankelijkheid en veiligheid van het verzorgende personeel en de privacy van patiënt en cliënt? Met deze begrippen in het achterhoofd zijn binnen de toegangscontrole van Building Control de volgende basisbegrippen van groot belang: veiligheid, beveiliging en comfort.

De praktijk leert ons dat in de toegangscontrole van ziekenhuizen vaak de nodige 'gaten' zitten. Bijvoorbeeld doordat dit binnen een fusie niet de hoogste prioriteit heeft gekregen. Vaak ontbreekt ook het zicht op de uitgegeven sleutels aan tijdelijk personeel of externe bedrijven. De privacy en veiligheid van patiënten, cliënten en medewerkers komen hiermee in het gedrang. En u weet allemaal dat een klein incident in de media vaak grote krantenkoppen oplevert en forse imagoschade tot gevolg heeft. Zeker omdat 'slecht nieuws' zich tegenwoordig via internet en social media razendsnel verspreidt.

Mechanische en elektronische toegangscontrole
Door binnen uw toegangscontrolesysteem mechanische en elektronische elementen te combineren, zorgen we voor een efficiënte en effectieve toegangscontrole die zowel veilig als comfortabel is. Belangrijke elementen zijn een gepatenteerd mechanisch sluitsysteem, elektronisch beslag en elektronische sleuteluitgifte gecombineerd met de juiste (elektromechanische) sloten en deurdrangers en automaten die op hun beurt gekoppeld zijn aan de brandmeldinstallatie. Zo nodig zorgen we ook voor de dwaaldetectie.

En door elektronische cilinders of gelijksoortige middelen toe te passen, gaat de integrale kostprijs omlaag. Zo verbetert u het rendement van uw 'sleutelbeheer'.

Praktisch advies
Kom langs in een van onze Building Control Experience Centers. Bespreek met onze specialisten de dagelijkse processen in uw ziekenhuis. Bekijk en ervaar samen met onze Building Control specialisten alle mogelijkheden om maximale veiligheid te kunnen garanderen. Lees meer over Building Control.


Bekijk hieronder welke Mastermate-services door ziekenhuizen worden gebruikt:

ijzerwaren-button gereedschap-button hang-en-sluitwerk-button deurenservice-wazig magazijnservice-button
BC-button CorporatieService-button RuwbouwService-wazig MontageService-button ContainerService-wazig
SlijpService-button Beslagshop-button PBMshop-button BCEC-button Mastermail-button
e-nieuwsbrief-button scherpeacties-button debestecondities-button 34-vestigingen-button 0900-no-button
0800-no-button dataverkeer-button medewerkers-button logistiek-button eigenwebsite-button
eigenwebshop-button stofvrij-button PBM-kennis-button ankerwerk-kennis-wazig pkvw-kennis-button
luchtdicht-kennis-button opplussen-kennis-button vca-kennis-button PBM-toolbox-button vakavond-kennis-button