Elektrisch gereedschap

Voor elk project het juiste gereedschap

Elektrisch gereedschap

Goed en snel projecten afronden. Dat kan alleen als u werkt met het juiste gereedschap. Onze specialisten vertellen u precies welke machines en welk handgereedschap u nodig heeft.


Een haakse slijper, boormachine, afkortzaag of klopboormachine: de werkzaamheden bepalen welk gereedschap u nodig heeft. Dat klinkt logisch. Alleen kiest u het verkeerde type gereedschap, dan kan dat ten koste gaan van de levensduur van uw gereedschap. Ook gaan de innovaties in elektrisch (accu)gereedschap ontzettend snel. Dus is een verkeerde keuze snel gemaakt.


Sneller werken met het nieuwste gereedschap

Schaft u nieuw gereedschap aan? Moet u een kapotte machine vervangen? Van onze adviseurs krijgt u een advies op maat over de keuze van gereedschap en de samenstelling van uw machinepark. Ze kijken naar de werkzaamheden die u uitvoert en de zwaarte daarvan. Dit inzicht combineren ze met actuele kennis van het nieuwste gereedschap en praktijkervaring. Met de machines en gereedschappen uit het advies, krijgt u het werk gedaan! 


Grip op uw elektrisch gereedschap met PowerMix

U kent het wel: bent u bijna klaar met een klus, houdt uw boormachine er ineens mee op. Of nog erger: door diefstal raakt u al uw elektrisch gereedschap kwijt. Uw klanten wachten op u, en u kunt niet door! Hier heeft Mastermate een oplossing voor: PowerMix. Voor een vast bedrag weet u drie jaar zeker dat u kunt doorwerken. U stelt zelf uw pakket samen met machines van Makita of Metabo. Onze adviseurs helpen u bij het maken van de keuze die past bij uw situatie. Mastermate regelt het!

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1988 beoordelingen