Grip op afbouw

Passend maatwerk voor sluitende deuren

Grip op afbouw

In de afbouwfase staat alles onder hoogspanning. De oplevering komt eraan en elke fout is kostbaar. Verkeerde keuzes in de werkvoorbereiding en ondoordachte tussentijdse wijzigingen veroorzaken direct vertraging. Waar u zich geen zorgen over hoeft te maken, zijn de deuren, kozijnen en het hang- en sluitwerk. Tenminste, als u Mastermate vraagt om dat voor u te regelen.

“Als Mastermate de deuren levert, hebben wij daar geen omkijken naar.”

– Henry Koebrugge


Pas als de deuren keurig in de kozijnen hangen, kunt u rustig ademhalen. Voor het zover is, moet u veel aandacht besteden aan de coördinatie van de deurenbestelling. Dat is echt een intensief proces. Dan is het fijn dat Mastermate het inmeten, leveren en afhangen van deuren, inclusief het hang- en sluitwerk voor u regelt.


Een goede werkvoorbereiding voor een vlekkeloze afbouw

Onze afbouwspecialisten verzorgen voor u een perfect sluitende deur die voldoet aan de wettelijke eisen. De basis leggen we in de werkvoorbereiding: we maken een overzichtelijke deurstaat, inclusief attesten, kozijnmerken en een sluitplan. Daar kunt u op bouwen! Als u wilt, doen we daar ook de digitale plattegronden bij. Ook adviseren we u over de planning. Tussentijdse wijzigingen op de bestelling van deuren en hang- en sluitwerk stemmen we nauwkeurig af. Problemen signaleren we proactief. Zo komt u tijdens de afbouw niet voor verrassingen te staan.


Geen nabewerking, geen extra kosten

In de afbouwfase leveren we de deuren volgens planning. Precies op het goede moment, op de goede locatie. Gespecialiseerde vakmensen hangen de deuren efficiënt af en monteren het bijbehorende deurbeslag. Het risico op beschadigingen is minimaal en dat geldt ook voor de herstelkosten. Elke deur in uw bouwproject vervult de functie die hij moet vervullen. Nabewerken is niet nodig. De deuren doen wat ze moeten doen, omdat u samen met Mastermate uw plan heeft uitgedacht.

Uw voordeel


  • De zekerheid van een complete deurenlevering
  • Hogere kwaliteit van projecten door een proactieve aanpak
  • Controle op de voortgang door heldere planning
  • Projecten opleveren met minder fouten en faalkosten

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1987 beoordelingen