Grip op materieelbeheer

Altijd doorwerken en kosten beheersen

Grip op materieelbeheer

Hoeveel machines heeft uw bedrijf in eigendom en wie ze gebruikt? Wat zijn de totale kosten van reparaties van uw elektrisch gereedschap? Wanneer is uw elektrisch gereedschap en klimmaterieel gekeurd? Geen idee misschien? Mastermate geeft u grip in materieelbeheer.

“Je kunt altijd doorwerken, als gereedschap kapot is, krijg je een leenmachine.”

– Todor Nedelchev, Borwerk


Elektrisch gereedschap en klimmaterieel in goede staat houden is bijna een dagtaak. Alleen heeft u die tijd helemaal niet! Laat dat maar aan Mastermate over. De staat van uw materieel is ónze zorg.


Grip op uw machinepark

Voor uw bedrijf richten we samen één proces in voor de aanschaf, de reparatie en onderhoud van elektrisch gereedschap. We helpen met deskundig advies over de machines die u nodig heeft om uw werkzaamheden goed uit te voeren. Ook maken we voor u per vakman en project inzichtelijk welke gereedschappen in gebruik zijn. Met maatwerk in materieelbeheer geven we u grip op uw machinepark!


PowerMix: Geen onverwachte kosten, altijd doorwerken

Een kapotte machine kost dubbel geld. Het werk ligt stil en u moet kosten maken voor reparatie of vervanging. Koopt u bij Mastermate machines met PowerMix, dan heeft u drie jaar geen onverwachte kosten. Met deze aanvullende garantie heeft u de kosten voor diefstal, reparaties én keuringen afgedekt. Bij diefstal, defect en keuringen staat een leenmachine voor u klaar. U kunt zo altijd doorwerken.


Veiligheidskeuringen zonder gedoe. Mastermate regelt het voor u

Het keuren van arbeidsmiddelen komt eigenlijk nooit goed uit. Daarom voeren we NEN 3140 keuringen uit op locatie. Als het tijd is voor de keuring, krijgt u van ons een melding en plannen we een afspraak in. U krijgt leenmachines in gebruik, dus u kunt door. Dit doen we ook bij de periodieke keuring van rolsteigers, ladders en veiligheidsharnassen. Het keuringsrapport pakt u eenvoudig erbij via een QR-code op uw arbeidsmiddelen. U heeft altijd de actuele keuringsinformatie bij de hand.


Haal het maximale uit uw machines én uw mensen

We leveren niet alleen machines. Ook delen we onze praktische kennis met gratis toolboxen op locatie. Uw vakmensen leren hoe ze het maximale halen uit zichzelf én hun gereedschappen. Stofvrij werken, trillingsvrij werken, werken op hoogte en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen: kennis hierover komt bij elk nieuw project weer van pas.

Uw voordeel


  • Één werkwijze voor aanschaf, reparatie en onderhoud
  • Grip op de kosten van reparatie, onderhoud en keuren
  • Beperkt productiviteitsverlies
  • Altijd inzicht in de keuringsinformatie van arbeidsmiddelen
  • Administratief gemak bij keuring van elektrisch gereedschap.

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
2032 beoordelingen