Werken op hoogte

Veilig met klimmateriaal en valbeveiliging

Werken op hoogte

Als uw vakmensen gaan werken op hoogte, stuurt u ze omhoog met goede valbeveiligingsmiddelen. Ladder, steiger, veiligheidsharnas en toebehoren: de juiste keuze is van levensbelang. Dat laat u toch niet over aan het toeval? Daarover vraagt u deskundig advies van een Mastermate-specialist. 


Werken op hoogte, het lijkt zo simpel. Je pakt een ladder en gaat aan de slag. Maar is dat wel veilig? En werkt u niet makkelijker én veiliger op een rolsteiger? Een Mastermate-adviseur vertrekt vanuit uw risico-inventarisatie en -evaluatie en adviseert u over klimmateriaal. Ook kunt u bij onze specialisten terecht voor een praktisch advies over de keuze van een veiligheidsharnas, lijnen, haken en andere benodigdheden.


Gebruik van steigers en ladders

Onze adviseurs besteden aandacht aan het verantwoord gebruik van valbeveiliging, ladders, trappen en steigers. Niet voor niets, want verkeerd gebruik van klimmaterieel is een belangrijke oorzaak van ongevallen door vallen van hoogte. Ook laten ze u en uw vakmensen zien hoe u een rolsteiger moet opbouwen. Ze geven tips over onderhoud en reiniging. Zo haalt u meer uit uw materialen. 


Onderhoud van klimmaterieel

Denkt u aan de aanschaf van klimmaterialen en valbeveiliging? Vergeet dan ook het onderhoud niet. Onze specialisten helpen u met een advies op maat over de vervanging van steigeronderdelen en de periodieke keuring van uw valbeveiligingsmiddelen. U kunt uw vakmensen met een gerust hart op hoogte aan de slag laten gaan, want Mastermate zorgt ervoor dat u overal aan heeft gedacht.

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1636 beoordelingen
  • Het juiste advies voor u
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!