Grip op toegangsbeheer

Een compleet toegangssysteem voor uw situatie

Grip op toegangsbeheer

Wat is technisch gezien de beste oplossing voor de toegangscontrole van uw gebouwen? En hoe legt u een toegangssysteem aan? Dit zijn moeilijke vragen. Mastermate helpt u met volledige begeleiding bij het ontwerpen, monteren en beheren van een toegangssysteem.

“Door Mastermate is de toegangscontrole op een hoger niveau beland.”

– Tom Pijnappel


Welk toegangscontrolesysteem past bij mijn organisatie? Onze specialisten helpen u bij het vinden van het antwoord. We maken met u een programma van eisen en verwerken dit in een functioneel ontwerp. We adviseren u over de techniek en regelen de montage van het systeem. Ook leren we u tags en transponders zelf te programmeren. Uw sluitplan wordt volgens uw wensen opgeleverd. U heeft de regie over de aanleg en het beheer van uw toegangssysteem. U kunt direct aan de slag.


Slim sleutelbeheer: simpel bepalen wie toegang krijgt 

U wilt zelf bepalen wie naar binnen kan in uw gebouw en welke ruimtes hij kan gebruiken. En op een manier die bij u past. Een mechanische oplossing met fysieke sleutels kan voor u een prima oplossing zijn. Met een digitale toegangsoplossing kunt u op afstand sleutels blokkeren, toegangsrechten toekennen en heeft u realtime overzicht op sleutelgebruikers en sluitgebeurtenissen. Slim sleutelbeheer geeft u echt de regie in toegangsbeheer.


Onderhoud en storingen: 24/7 opgelost

Geeft u het beheer en onderhoud van uw toegangscontrolesysteem liever uit handen? Ook dat kunt u aan ons overlaten. Onze vakkundige monteurs staan 24/7 klaar voor het oplossen van storingen. Een storing meldt u eenvoudig via een app of website. U krijgt updates over de voortgang en een melding als de storing is verholpen. Met een onderhoudscontract op maat heeft u ook geen omkijken meer naar dagelijks en jaarlijks onderhoud.


Sleutels en cilinders in een handomdraai

Snel extra sleutels nodig? Of moet u een kopie van een verloren of gestolen sleutel laten bijmaken? Mastermate regelt het! Voor bestaande sluitplannen van wooncomplexen, bedrijven en instellingen maken we vervangende sleutels, of we maken cilinders gelijksluitend. Voor het vernieuwen en uitbreiden van uw sluitplan verzorgen we sleutels en profielcilinders. Een mechanische, elektronische of digitale oplossing: we zorgen dat uw sluitplan effectief blijft. Dat geeft een veilig gevoel! Klik hier voor meer informatie over sleutels en sluitplannen.

Uw voordeel


  • Grip op het bouwproces: van ontwerp tot ingebruikname
  • Meer overzicht en regie met slim sleutelbeheer
  • Altijd een effectief sluitplan met de juiste oplossing
  • 24/7 storingsdienst lost problemen snel op
  • Geen zorgen met een onderhoudscontract op maat

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1963 beoordelingen