Toegangssystemen

Passende toegangscontrole voor uw gebouw

Toegangssystemen

‘We willen iets met een pasje of een tag….’ Dat horen we klanten vaak zeggen over toegangscontrole. Die opmerking is voor ons het begin van een proces waarin we u begeleiden bij de keuze en aanleg van een toegangscontrolesysteem. Zodat u het toegangssysteem krijgt dat bij u past.

Ik hoor geen verkooppraatje, maar een nuttig advies

– Chris van der Maten


Voor effectieve toegangscontrole zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Maar u wilt een oplossing die voor u werkt. Dat begint om een doordacht programma van eisen. Én deskundig advies over de keuze voor een mechanisch, digitaal of elektronisch toegangssysteem of een combinatie mechanisch en elektronisch hang- en sluitwerk. We begeleiden u van ontwerp, aanleg, montage en installatie.


Toegangscontrole voor elke sector

We maken een toegangssysteem dat voldoet aan uw wensen. Een oplossing die past bij uw budget. Onze specialisten kennen de innovatieve techniek voor slimme en gebruiksvriendelijke toegangscontrole. Van zorg, vastgoed, woningbouw, sport, cultuur: voor gebouwen in elke sector ontwerpen we een oplossing. Na de oplevering krijgt u van onze specialisten uitleg over de werking en het beheer van het systeem. Zodat u snel aan de slag kunt en u uw toegangscontrolesysteem meteen in gebruik kunt nemen.

Onze klanten belonen ons met een 8,6
1988 beoordelingen