Grip op veilig werken

Werkkleding en PBM voor ú geregeld

Grip op veilig werken

Werkkleding, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en arbeidsmiddelen: hebben uw vakmensen alles om veilig aan de slag te gaan? Heeft u overal aan gedacht? Met het advies en oplossingen van Mastermate hoeft u zich over veilig werken geen zorgen te maken.

Mastermate ontzorgt ons in bedrijfskleding en PBM met hele korte lijntjes

– Jeroen Keller, Constructif


De bouwplaats is een plek met gevaren en tegen die gevaren moet u vakmensen beschermen. Welke beschermingsmiddelen en arbeidsmiddelen hebben zij precies nodig? Onze specialisten vinden samen met u praktische oplossingen voor uw uitdagingen in veilig werken. 


Een compleet pakket werkkleding, passend bij uw situatie 

Functionaliteit, comfort, sterkte, pasvorm: aan bedrijfskleding worden veel eisen gesteld. Daarom krijgt u van Mastermate een persoonlijk kledingadvies en heeft u de zekerheid van de beste keuze. U krijgt van ons een compleet pakket werkkleding dat past bij uw bedrijf en situatie, inclusief bedrukking van bedrijfslogo’s. Via de webshop maken we bijbestellen werkkleding en PBM gemakkelijk. Dus geen gedoe voor u.


Veilig aan de slag. Mastermate regelt het voor u

De keuze van beschermingsmiddelen en valbeveiliging kan een eindeloze zoektocht zijn. Laat dat maar aan onze specialisten over. Zij verzorgen een passende keuze in beschermingsmiddelen (zoals gehoorbescherming, handschoenen, werkschoenen) en arbeidsmiddelen. Elk jaar nemen we valbeveiliging (veiligheidsharnassen, rolsteigers) in voor de veiligheidskeuring en elk jaar meten we PBM’s opnieuw aan. Uw vakmensen gaan altijd aan de slag met de juiste middelen, zonder dat het u extra moeite kost.


Uw kennis over veilig werken vergroten

Ook delen we onze kennis over veilig werken. In toolboxen praten we uw vakmensen bij over stofvrij werken, werken op hoogte en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Uw vakmensen gaan veilig aan het werk, met praktische kennis over veilig werken die een heel werkend leven van pas komt.


Meer weten?

Download onze flyer 'grip op veilig werken'.

Uw voordeel


  • Zekerheid van de goede keuze bedrijfskleding
  • Een persoonlijk advies voor u over PBM en werkkleding
  • Geen zorgen over de voorraad PBM en werkkleding
  • Geen gedoe met keuring van valbeveiliging en aanmeten PBM
  • Gratis toolboxen over veilig werken en stofvrij werken

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
2019 beoordelingen