BestelApp

Snel bestellen, niets vergeten

Uw mensen hebben ankers nodig. Of u ziet in uw magazijn dat de montagekit en spaanplaatschroeven bijna op zijn. Dan wilt u die materialen het liefst meteen bestellen. Dat kan met de Mastermate BestelApp. Altijd en overal. Uw voorraad blijft op peil en uw mensen kunnen door met het werk.


Materialen bestellen zonder dat u van de bouw af gaat. Dat kan met de Mastermate BestelApp. Met deze app op uw telefoon kunt u op de bouwplaats uw bestelling samenstellen. Ook als u geen internetverbinding heeft. U heeft alleen een netwerkverbinding nodig als u inlogt en op het moment dat u de bestelling verstuurt. In de tussentijd scant u met uw telefoon de artikelen die u nodig heeft. De app onthoudt uw complete bestelling.


Bestelling afleveren op locatie

Zijn er geen streepjescodes die u kunt scannen? Met de zoekfunctie vindt u het product dat u nodig heeft. Zo kunt u binnen een paar minuten uw bestelling doen. Een bestelling met de BestelApp loopt via uw account van de Mastermate webshop. Dus weet u zeker dat u bestelt volgens uw prijscondities en voorwaarden. En u bepaalt waar en op welke locatie de bestelling wordt geleverd. Daar kunt u zeker van zijn!

Uw voordeel


  • Altijd en overal producten aan uw bestelling toevoegen
  • Minder kans op fouten, want u scant de producten die u wilt
  • Geen bestellingen vergeten, want u scant producten meteen
  • U bepaalt waar uw bestelling wordt bezorgd
Onze klanten belonen ons met een 8,6
2032 beoordelingen