Luchtdicht bouwen en afdichten

Naadloos werken met de juiste materialen

Luchtdicht bouwen en afdichten

Wilt u als aannemer een gebouw opleveren dat voldoet aan de normen voor energiezuinigheid, brandveiligheid en ventilatie? Dat kan alleen als u de juiste materialen kiest. Die materialen moet u daarnaast vakkundig verwerken. Daarbij kunt u de hulp van een specialist goed gebruiken.

Mastermate heeft de expertise waar wij in de praktijk wat mee kunnen

– Remco Kragtwijk


Het aanbod van coatings, primers, schuimen en afdichtingsbanden is groot. Vind dan maar eens de geschikte (of juiste) gecertificeerde afdichtingsmaterialen die een woning luchtdicht maken. Hetzelfde geldt voor de ventilatie: een goed geventileerd gebouw vraagt om de juiste afstemming van ventilatiesysteem, roosters en dorpels. Onze specialisten denken met u mee over de keuze van afdichtingen en het ventilatiesysteem.


Duurzaamheidseisen

Van NOM-woning tot kantoorgebouw: voor elk gebouw kunt u onze specialisten vragen om ondersteuning. Tijdens het hele bouwproces staan ze voor u klaar. In de ontwerpfase adviseren we over de kwaliteitseisen en de materialen die u nodig heeft om aan die eisen te voldoen. Tijdens de uitvoering leren we uw vakmensen hoe ze die moeten toepassen en verwerken. Of het nu gaat om woningbouw of utiliteitsbouw: u kunt zich richten op de uitvoering, met de zekerheid dat u voldoet aan de gestelde duurzaamheidseisen.

Onze klanten belonen ons met een 8,6
1963 beoordelingen