Grip op vastgoedonderhoud

Resultaten boeken door slim voorraadbeheer

Wilt u uw doelen in het vastgoedonderhoud behalen, dan vraagt dat om efficiënte processen en systemen. Mastermate helpt u daarbij met slim voorraadbeheer voor de opslag en de levering van onderhoudsmaterialen. Wij geven u grip op het onderhoudsproces.

Mastermate vergroot onze efficiëntie van onderhoudsmelding tot de facturatie

– Paul Engel


Productieve vakmensen, tevreden bewoners, een hogere first time fix, kosten beheersen. Mastermate regelt het. Uw vakmensen krijgen een busvoorraad op maat en u krijgt van ons inzicht in de stroom van onderhoudsmaterialen. Zo helpen we resultaat boeken in vastgoedonderhoud.


Een unieke busvoorraad voor iedere vakman

Uw onderhoudsmensen krijgen een busvoorraad op maat en beheert de voorraad zelf. Voor iedere vakman werken we toe naar een unieke busvoorraad. Hierdoor kost het doen van een reparatie minder tijd, omdat hij de goede materialen altijd bij zich heeft. En is hij minder vaak onderweg voor het halen van materialen. Geef de vakman grip op zijn busvoorraad en zijn werkplezier en productiviteit groeien.


Sturen op klanttevredenheid, productiviteit 

Het optimaliseren van de busvoorraad is een levend proces. Dus analyseren we samen met u periodiek de materiaalstroom van de onderhoudsbussen. U krijgt van ons advies over het optimaliseren van de busvoorraad. Daarmee helpen we u sturen op de optimale first time fix, productiviteit en klanttevredenheid.


Kosten voorraadbeheer besparen, risico’s verminderen

U krijgt van ons de onderhoudsmaterialen in consignatie. U bespaart kosten, omdat u zelf geen voorraad meer hoeft aan te houden. Het risico van onbruikbare materialen (incourante voorraad) nemen we van u over. Ook automatiseren we uw processen. Zo voorkomen we voor u onverdeelde kosten. Dat geeft grip op uw budget.

Uw voordeel


  • Een hogere first time fix van reparaties
  • Productieve, tevreden onderhoudsmonteurs
  • Een optimale bewonerstevredenheid
  • Sturen op klanttevredenheid en productiviteit van vakmensen
  • U bespaart en beheerst de kosten voor voorraadbeheer

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
2032 beoordelingen